ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Βασιλική Τσαγκαρέλη-Μανιταρά: Θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις, για να είναι η επόμενη μέρα καλύτερη για όλη την κοινωνία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:42:00 μ.μ. | | |
Βασιλική Τσαγκαρέλη-Μανιταρά: Θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις, για να έχουν τα παιδιά μας σύγχρονα νηπιαγωγεία και σχολεία
Συνδημότισσες, Συνδημότες

Με αυτή την επιστολή επικοινωνώ μαζί σας γιατί πιστεύω απόλυτα ότι στο Δήμο, πάνω από όλα είναι οι πολίτες του. Με το σκεπτικό αυτό διεκδικώ την ψήφο σας, που είναι μία ανεκτίμητη και ιδιαίτερα τιμητική πράξη από μέρους σας προς το πρόσωπό μου.


Στις δημοτικές εκλογές επιλέγουμε, μετά από ώριμη σκέψη, ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητα και να κάνουν το Δήμο μας ακόμα  πιο φιλικό προς όλους μας.

Με μια μεγάλη θητεία και εμπειρία στην εκπαίδευση και στο συνδικαλισμό, θέτω ως πρώτο στόχο μου να εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις, για να είναι η επόμενη μέρα καλύτερη για όλη την κοινωνία.

Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και καθημερινός αγώνας για μια κοινή πορεία μαζί με εσάς, καθώς και μια διαρκή ανοιχτή επικοινωνία, για να αλλάξουμε όσα μας ταλαιπωρούν. Ο δείκτης πολιτισμού μιας κοινωνίας είναι η αγάπη και το ενδιαφέρον για τους παππούδες, τις γιαγιάδες και τους συμπολίτες μας που έχουν ειδικές ανάγκες.

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου και πρέπει να παρέχεται σε ένα σύγχρονο Νοσοκομείο, στην πόλη που κατοικούν. Εκεί πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε ακόμα και τον εαυτό μας.

Με αυτές τις σκέψεις ζητώ την ψήφο σας και τη στήριξή σας για την επόμενη θητεία, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.

Με εκτίμηση
Βασιλική Τσαγκαρέλη-Μανιταρά

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
·         Γεννήθηκα και διαμένω μόνιμα στο Ναύπλιο.
·         Τελείωσα την Παιδαγωγική Ακαδημία της Τρίπολης, το πρόγραμμα  Εξομοίωσης του Παν/μίου Αθηνών,  το Διδασκαλείο Πατρών και την ΑΣΠΑΙΤΕ.
·         Μετεκπαιδεύτηκα στο ΤΕΙ Λαμίας στην Ειδική Αγωγή και  κατέχω μεταπτυχιακό  τίτλο σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

·         Είμαι δασκάλα στο επάγγελμα και Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου.
·         Διετέλεσα  Προϊσταμένη του Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας και  Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κιβερίου.

·         Συνδικαλίστρια επί σειρά ετών στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας και αντιπρόσωπος στη Δ.Ο.Ε.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ