Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019

Γαλάζια απόβαση στο Άργος - Μητσοτάκης, Σαμαράς θα ζητήσουν στήριξη όλων των δυνάμεων υπέρ του Νίκα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. | |
Γαλάζια απόβαση στο Άργος - Μητσοτάκης, Σαμαράς θα ζητήσουν στήριξη όλων των δυνάμεων υπέρ του Νίκα
 Με περιοδεία στην Αρκαδία και ομιλία στο Άργος του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, θα κορυφωθεί η γαλάζια κινητοποίηση στήριξης του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Στο πλευρό του κ. Νίκα θα βρεθεί επίσης ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς -ο οποίος ενδέχεται να έρθει και στη Μεσσηνία- καθώς και ο δήμαρχος Αργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος που εκλέχτηκε την Κυριακή για τρίτη φορά, με ποσοστό 55,86%.

Τόσο το πρόγραμμα της περιοδείας του κ. Μητσοτάκη όσο και η ημερομηνία ομιλίας του στο Αργος (με πιθανότερη ημέρα την Παρασκευή), αλλά και το πρόγραμμα του κ. Σαμαρά, αναμένεται να οριστικοποιηθούν σήμερα.

Παράλληλα θα συνεχιστεί με εντατικότερους ρυθμούς η πρωτόγνωρη κινητοποίηση που ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας, καθώς η Πειραιώς θεωρεί στρατηγικής σημασίας τη νίκη στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου. Στο πλαίσιο αυτής της κινητοποίησης αναμένεται να αυξηθεί η πίεση προς τα γαλάζια στελέχη που στον α' γύρο των εκλογών στήριξαν το "καθεστώς Τατούλη".

Βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη του κόμματος τηλεφωνούν στα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ζητώντας τους να αλλάξουν με την ψήφο τους σελίδα στην Πελοπόννησο. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο δήμαρχος Αργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος δήλωσε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό "Βest" ότι στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα και "ότι πρέπει να τελειώσει το ανιστόρητο καθεστώς των εταιρειών που ψήφιζαν ο Σιδέρης με το Χειβιδόπουλο" (σ.σ. περιφερειακός σύμβουλος και αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας).

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Καμπόσος, που είναι και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου, είχε διαγραφεί πέρσι το καλοκαίρι από τη Νέα Δημοκρατία με συνέπεια ο κ. Τατούλης να εκμεταλλευτεί το "ρήγμα" και να νικήσει την πρώτη Κυριακή στην Αργολίδα. Τώρα η ξεκάθαρη στήριξη Καμπόσου σε Νίκα αναμένεται να "ψαλιδίσει" τον Π. Τατούλη, έτσι ώστε η ομιλία του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Αργος να ανατρέψει πλήρως τον συσχετισμό δυνάμεων στην Αργολίδα.

Θ.Λ.
Πηγή: eleftheriaonline.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ