ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Ντέρμπι ανόδου σήμερα στο Ναύπλιο - Ο Οίακας τα παίζει όλα για όλα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:04:00 π.μ. | | |
Ντέρμπι ανόδου σήμερα στο Ναύπλιο - Ο Οίακας τα παίζει όλα για όλα
 Ο Οίακας Ναυπλίου θα υποδεχτεί σήμερα Κυριακή 5 Μαϊου στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου την Δάφνη Δαφνίου, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει το δεύτερο "εισιτήριο" για την Α2, αλλά και τον πρωταθλητή του νότιου ομίλου της Β' Εθνικής.

Δάφνη Δαφνίου έχει ανέβει ήδη μαθηματικά στην Α2 και σήμερα μπορεί να κατακτήσει και το πρωτάθλημα στον νότιο όμιλο της Β' Εθνικής. 

Θα πρέπει βέβαια να περάσει από το απόρθητο Ναύπλιο, εκεί όπου ο Οίακας έχει φέτος ρεκόρ 13-0 και με άλλη μία νίκη θα αγκαλιάσει την άνοδο στην Α2, "πιάνοντας" παράλληλα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και την Δάφνη, από την οποία είχε ηττηθεί με 13 πόντους διαφορά στον πρώτο γύρο.

Ενώ η κατάσταση στην κούρσα για την άνοδο στην Α2 μπορεί να ξεκαθαρίσει πλήρως σήμερα, δεν συμβαίνει το ίδιο και σε αυτήν για την παραμονή, όπου τα πάντα είναι ρευστά τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, με έξι ομάδες να προσπαθούν να αποφύγουν την 13η θέση. Ακόμα πιο ομιχλώδες είναι το σκηνικό στον Βορρά, όπου το Αγρίνιο και η Ελευθερούπολη συνεχίζουν την μονομαχία τους για την άνοδο, την ώρα που επτά ομάδες προσπαθούν να αποφύγουν τις τρεις θέσεις που οδηγούν στην Γ' Εθνική.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ