ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Ο Οίακας Ναυπλίου θέλει και μπορεί να κλείσει την μαγική χρονιά με νίκη στου Παπάγου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:54:00 π.μ. | | |
Ο Οίακας Ναυπλίου θέλει και μπορεί να κλείσει την μαγική χρονιά με νίκη στου Παπάγου
 Τελευταίο παιχνίδι της περιόδου, αύριο Κυριακή 19/5/2019, όπου η ομάδα του Οίακα Ναυπλίου ταξιδεύει στου Παπάγου για να αντιμετωπίσει για την 30η αγωνιστική στις 16:00, την ομώνυμη ομάδα, τον ΑΣ Παπάγου.

Ο βοηθός προπονητή Διαμαντής Φιλίνης και ο παίκτης της ανδρικής ομάδας Σταύρος Γεωργιάδης δήλωσαν για το παιγνίδι :

ΔιαμαντηςΦιλίνης – Βοηθός Προπονητής

"Θέλουμε να κλείσουμε τη μαγική αυτή χρόνια για εμάς με μια καλή εμφάνιση και νίκη σε μια ιστορική έδρα. Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό ξεκινήσαμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. 

Πρώτος στόχος μας ήταν να κρατήσουμε αήττητη την έδρα μας όπως και έγινε. Είδαμε σιγά σιγά ότι μπορούσαμε να κυνηγήσουμε την άνοδο μέχρι τέλους και το καταφέραμε. Όλα αυτά με σκληρή δουλειά και συνέπεια. Στο χέρι μας είναι τώρα και η πρώτη θέση και θα την επιδιώξουμε. 

Θέλω από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα από διοίκηση, χορηγούς, επιτελείο και παίκτες. Μην αρχίσω να απαριθμώ ονόματα αυτοί ξέρουν ποιους εννοώ. 

Μεγάλο ευχαριστώ και στους φιλάθλους μας καθώς και στην οικογένεια μου. Τελευταίο ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κόουτς Κουλουριώτη που με τις ιδέες του και τη φιλοσοφία του έθεσε τις βάσεις για ότι πετύχαμε φέτος και στον Γιώργο Μπούκουρα για όλες τις ώρες που ασχοληθήκαμε για την ομάδα και την άριστη συνεργασία μας. Να είστε όλοι καλά τελευταίο ραντεβού για φέτος την Κυριακή στις 20.30 στην παραλία για τη φιέστα."

Σταύρος Γεωργιαδης – Παίκτης 

"Το παιγνίδι της Κυριακής είναι το τελευταίο του πρωταθλήματος. Δεν θα είναι ένα απλό παιγνίδι, γιατί με νίκη κλειδώνουμε την πρώτη θέση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που μετά από τόσους κόπους και τόσο ιδρώτα πιστεύω πως δικαιούμαστε. 

Έχουμε κάνει πολύ καλή προσπάθεια όλο τον χρόνο και πρέπει να ανταμειφθούμε για τους κόπους μας.

Για το παιγνίδι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και εμείς και το προπονητικό επιτελείο, για να κλείσουν όλα θετικά την Κυριακή και να γιορτάσουμε όλοι μαζί σαν οικογένεια!

Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε όλη την χρονιά!"

Και αυτό το παιγνίδι θα μεταδοθεί σε ζωντανή διαδικτυακή κάλυψη, από το Sportsonair.gr

Πληροφορίες για την μετάδοση μπορείτε να έχετε στον πιο κάτω σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=YUrAZeQEjg4
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ