ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Παναγιώτης Θεοδωράκος: Σήμερα καλούμαστε να ανακόψουμε την πορεία της οπισθοδρόμησης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:54:00 μ.μ. | | |
Παναγιώτης Θεοδωράκος: Σήμερα καλούμαστε να ανακόψουμε την πορεία της οπισθοδρόμησης
Συντρόφισσες και σύντροφοι, αγαπητοί συναγωνιστές!

Ήρθε η ώρα ξεκάθαρα και γενναία, χωρίς αγκυλώσεις και δογματισμούς να σταθούμε αντάξιοι των σύγχρονων πολιτικών απαιτήσεων που διαμορφώνονται. Να καθορίσουμε την θέση και τη στάση μας. Αποτελεί χρέος μας να είμαστε σαφείς στο τι υπηρετούμε και στο τι αντιπαλεύουμε.
Υπερασπιζόμαστε τις διαχρονικές αρχές και αξίες του ιστορικού ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης Ανδρέα Παπανδρέου που τώρα όσο ποτέ έχει ανάγκη η ελληνική και ευρωπαϊκή κοινωνία για να την οδηγήσουν στο μέλλον. Αξίες και αρχές οι οποίες συνεχίζουν να ορίζουν τον δρόμο της κοινωνικής ανάτασης. Να προστατευθούν τα δικαιώματα του πολίτη και όχι των ολίγων. Να αποκτήσει επιτέλους η πλειοψηφία των πολιτών φωνή.

Η ουσιαστική Δημοκρατία ορίζεται από το δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης των πολιτών η οποία επιτυγχάνεται με πολιτικές δυνάμεις και πολιτικές ηγεσίες που διακρίνονται από αποφασιστικότητα και αντιστέκονται στα συμφέροντα χωρίς να λογαριάζουν το προσωπικό ή πολιτικό κόστος. Όλοι εμείς υπερβαίνουμε, προσπερνάμε και καταδικάζουμε κάθε πολιτικό ή κομματικό ρεσάλτο. Δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε ουραγός της όποιας δεξιάς επισφραγίζοντας συντηρητικές και πελατειακές πολιτικές με μόνη επιδίωξη την προσωπική και πολιτική μας επιβίωση.

Σήμερα καλούμαστε να ανακόψουμε την πορεία της οπισθοδρόμησης. Σήμερα καλούμαστε να δώσουμε το παρών στον αγώνα ενάντια στις πρακτικές και τις νοοτροπίες που πήγαν την Ελλάδα πίσω. Λέμε όχι στις πολιτικές που βάζουν τον πολίτη στο περιθώριο, που γιγαντώνουν τις κοινωνικές ανισότητες και υπονομεύουν την Δημοκρατία. Σήμερα προτάσσουμε την ευθύνη όλων να μην επικρατήσει το ψέμα, η μισαλλοδοξία, η ψευδεπίγραφη πόλωση. Γιατί είναι δική μας ευθύνη να συμβάλλουμε στην σταθερή πορεία εξόδου από την κρίση με προοδευτικό πρόσημο να ξαναδώσουμε στον Έλληνα πολίτη των ελπίδα που του αξίζει.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Οι αξίες και οι αρχές μας καλούν και πάλι όλοι μαζί στο νέο ξεκίνημα. Όλοι μαζί, στο μέλλον – ΝΑΙ, στο κίνημα αλλαγής ΠΑΣΟΚ.


ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΑΣΟΚ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ