ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Europa Nostra 2019: Ευρωπαϊκά Βραβεία για την Πολιτιστική Κληρονομιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:09:00 μ.μ. |
Europa Nostra 2019: Ευρωπαϊκά Βραβεία για την Πολιτιστική Κληρονομιά
 Τo Πρόγραμμα Μονοπάτια Πολιτισμού από την Ελλάδα ανάμεσα στους νικητές των φετινών Ευρωπαϊκών Βραβείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Χάγη, 21 Μαΐου 2019 – Ανακοινώθηκαν σήμερα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Europa Nostra, το κορυφαίο ευρωπαϊκό δίκτυο για την πολιτιστική κληρονομιά, οι νικητές των Ευρωπαϊκών Βραβείων για την Πολιτιστική Κληρονομιά / Βραβείων Europa Nostra 2019, τη διάκριση με το μεγαλύτερο κύρος στο συγκεκριμένο πεδίο, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Creative Europe. 
Οι 25 βραβευθέντες από 16 χώρες αναγνωρίσθηκαν για τα εντυπωσιακά τους επιτεύγματα στην αποκατάσταση, την έρευνα, τη μακροχρόνια προσφορά, και την εκπαίδευση, κατάρτιση και ευαισθητοποίηση. Ανάμεσα στους βραβευθέντες της τελευταίας αυτής κατηγορίας και το εξαιρετικό πρόγραμμα «Μονοπάτια Πολιτισμού» από την Ελλάδα. 

Οι βραβευθέντες θα τιμηθούν στην υψηλού προφίλ Τελετή Απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων για την Πολιτιστική Κληρονομιά, στις 29 Οκτωβρίου στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για την Πολιτιστική Κληρονομιά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ