ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Τοπικού Προγράμματος Leader

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:43:00 π.μ. | |
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Τοπικού Προγράμματος Leader
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση της 1ης πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων ιδιωτικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος Leader/ CLLD 2014-2020 «Ανατολική Πελοπόννησος. Απόθεμα Βιόσφαιρας και Επιχειρηματικές Ζώνες Καινοτομίας», Μέτρο 19 του ΠΑΑ 2014-2020 και Προτεραιότητα 4 του ΕΠΑΛΘ 2014-2020. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος, ο οποίος ευχαρίστησε τους ομιλητές και τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή και αναφέρθηκε στην ευελιξία που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Την παρουσίαση άνοιξε ο Γενικός Διευθυντής της Αναπτυξιακής Πάρνωνα κος Μαρίνης Μπερέτσος- Δασολόγος- Περιβαλλοντολόγος ΑΠΘ, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στην εταιρία και στις διαδικασίες που ακολουθεί κατά την υλοποίηση και αποπληρωμή των επενδυτικών δράσεων.

Στη συνέχεια η συντονίστρια του Τοπικού Προγράμματος Leader/CLLD κα Μαριλού Μπούζιου- Γεωπόνος, παρουσίασε τις δράσεις και υποδράσεις του τοπικού προγράμματος με τα ποσοστά ενίσχυσης της κάθε κατηγορίας , τα βήματα της διαδικασίας συμμετοχής από την υποβολή της αίτησης έως την αποπληρωμή της επένδυσης και τις μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις. Επίσης ο κος Μπόκος Γεώργιος- Πολιτικός Μηχανικός , αναφέρθηκε σε ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν το πρόγραμμα.

Μετά το πέρας της παρουσίασης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους και να λάβουν κατατοπιστικές απαντήσεις από τους εισηγητές.

O Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ