ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Η ταλαντούχα Δέσποινα Στεφανίδου LIVE στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:30:00 π.μ. | |
Η ταλαντούχα Δέσποινα Στεφανίδου LIVE στο Ναύπλιο
 Η ταλαντούχα Δέσποινα Στεφανίδου με τη φωνή και το πιάνο της, σ’ένα πρόγραμμα με μεγάλες στιγμές του διεθνούς κινηματογράφου, του musical, του γαλλικού καμπαρέ, αλλά και με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια του χτες και του σήμερα.

Η Στεφανίδου σπούδασε πιάνο, μονωδία και ανώτερα θεωρητικά. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου και τραγουδιού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και έχει πραγματοποιήσει συναυλίες με τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ και του Δήμου Αθηναίων σε έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου. Συνεργάστηκε με τραγουδιστές όπως: Βασίλης Λέκκας, Αλίκη Καγιαλόγλου, Ηλίας Λιούγκος, Σαββίνα Γιαννάτου κ.α. Συνεργασίες με το θέατρο (Τρένο στο Ρουφ, Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, Χοροθέατρο Σ.Σπυράτου, Badminton). 

Έχει αναλάβει τη μουσική διδασκαλία σε όπερες, θεατρικές παραστάσεις και επιθεωρήσεις: Ιερά Τραγούδια του Ερωτα (Ν.Μαμαγκάκης), Αντιγόνη (Θ.Στάθης), Εν τω μηνί Αθήρ (Α.Ιωαννίδης), Ηλέκτρα (Μ.Νyman), Αναζητώντας τον Αττίκ (Θέατρο BADMINTON) Θησέας και Αριάδνη (Θέατρο BADMINTON), μια Ελλάδα θέατρο (θέατρο BADMINTON). Συμμετείχε στην ηχογράφηση έργων, όπως: Μικρό έπος για τον Ανδρέα Ροδινό, και Θηλυκή Εταιρεία του Ν.Μαμαγκάκη, ηχογραφήσεις της Ενωσης Ελλήνων Μουσουργών, Οδύσσεια του Β.Μερτζάνη). 

Πραγματοποιεί ατομικές εμφανίσεις με ρεπερτόριο ξένο (αμερικάνικο, γαλλικό, ισπανικό, ιταλικό) και ελληνικό. Παραμένει συνεργάτης του Δημοτικού ωδείου Περιστερίου στον τομέα της διδασκαλίας και της μουσικής συνοδείας από το 2013 μέχρι σήμερα.

Στο ΦΟΥΓΑΡΟ Σάββατο 18 Μαΐου 10μμ

Κρατήσεις: 27520.47347, +30 694.6594.588
info@fougaro-cafe.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ