ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Τα αποτελέσματα του "NAFPLIO AUTO SHOW 2019"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:48:00 μ.μ. | | |
Τα αποτελέσματα του "NAFPLIO AUTO SHOW 2019"
 Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο αγώνας Δεξιοτεχνίας <<NAFPLIO AUTO SHOW 2019>> από την Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου σε συνδιοργάνωση με τον ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ.

Στον αγώνα που ήταν αφιερωμένος στην οδική ασφάλεια συμμετείχαν τριάντα οδηγοί που ήταν και οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης , χαρίζοντας εντυπωσιακές στιγμές και πλούσιο θέαμα στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή. Η προσέλευση των θεατών ήταν εντυπωσιακή , περισσότερα από χίλια άτομα παρακολούθησαν καθηλωμένοι στις θέσεις τους για περισσότερο από τέσσερεις ώρες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, και μετά από της τρεις χρονομετρημένες ειδικές δοκιμασίες οι νικητές ήταν :

Κλάση Α΄ 1ος νικητής ο Τσαφάρας Αντώνης με Peugeot 106 2οςο Παρασκευόπουλος Παναγιώτης με Smart 451 και 3ος ο Πανάγου Μάριος με Peugeot 106 .

Κλάση Β΄1ος νικητής Κοττής Βασίλης με Peugeot 206 gti 2ος ο Καρπατσέλης Δημήτρης με Ford Escort mk2 και 3ος ο Σκαλίδης Ανδρέας με Fiat Punto .

Κλάση Γ΄ 1ος νικητής ο Μούγιος Θεόδωρος με Bmw E30 2ος ο Τυροβολάς Ιωάννης

με Bmw E 30 και 3ος ο Λεβεντογιάννης Ευάγγελος με Bmw E 30 .

Η Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου θέλει να επισημάνει ότι δεν την εκφράζουν οι προσπάθειες ορισμένων ατόμων να προβάλουν την υποψηφιότητα τους στην ανωτέρω εκδήλωση σε αυτήν την ευαίσθητη περίοδο ολίγων ημερών πριν από τις εκλογές της 26Ης Μαΐου.

Να διευκρινίσουμε ότι η εκδήλωση <<NAFPLIO AUTO SHOW>> ήταν συνδιοργάνωση με τον ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ σαν θεσμικός υποστηρικτής και ως εκ τούτου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο κύριο Δημήτρη Κωστούρο και τους συνεργάτες του κυρία Μαρία Ράλλη και κύριο Σταύρο Γαβρήλο .

Από το Δ.Σ. της Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ