ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Οι "Άγιοι" του π. Αναστάσιου Σαλαπάτα ανέβηκαν στην Spartan South Midlands League

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:46:00 μ.μ. |
Λονδίνο: Οι "Άγιοι" του π. Αναστάσιου Σαλαπάτα ανέβηκαν κατηγορία
 Το ευχάριστο γεγονός για την Ποδοσφαιρική Ομάδα της καρδιάς μας, την Ομογενειακή Ομάδα St. Panteleimon FC, γνωστή και ως «Saints», «Άγιοι» στα ελληνικά, είναι πως μετά την εξασφάλιση του Πρωταθλήματος στη Λίγκα της Κομητείας του Middlesex, ανέβηκε κατηγορία.

Έτσι, από την ερχόμενη σεζόν, 2019-2020, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (English FA), θα παίζει στο ημιεπαγγελματικό Πρωτάθλημα Spartan South Midlands League - Division One. Είναι μια σπουδαία Λίγκα, με ελληνικότατο όνομα, της οποίας η Κατηγορία Α’ βρίσκεται στο 10ο επίπεδο της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Πυραμίδας.

Η εν λόγω Κατηγορία είναι ένα πλήρες αγγλικό πρωτάθλημα, με 20 ομάδες, οι οποίες θα έχουν να παίξουν 38 αγώνες στο πρωτάθλημα και άλλους στα διάφορα κύπελλα. Επομένως, καταλαβαίνει κανείς ότι για να αγωνισθεί μια ομάδα σε τέτοιου τύπου πρωτάθλημα θα πρέπει να έχει εξαιρετική διοικητική οργάνωση, υγιές ταμείο και καλή οικονομική στήριξη, αθλητική στρατηγική και αφοσιωμένους φιλάθλους, αλλά πάνω απ’ όλα ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται με πάθος και πλήρη προσήλωση στις αρχές και στους στόχους της ομάδας.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί, πως στην ίδια Κατηγορία θα παίζει και μια άλλη Ομογενειακή Ομάδα, η Νέα Σαλαμίνα, με την οποία οι «Άγιοι» θα έχουν την ευκαιρία να παίζουν το «ελληνικό ντέρμπι» της Κατηγορίας.

Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία και στις δύο Ομογενειακές Ομάδες και μακάρι στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουν και οι δύο την άνοδό τους στην Κατηγορία Premier της Σπαρτιάτικης Λίγκας.

Οι αγώνες πρωταθλήματος, στο Spartan South Midlands League - Division One, ξεκινούν το Σάββατο 3 Αυγούστου. Σύντομα θα ανακοινωθεί το σχετικό αγωνιστικό πρόγραμμα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ