ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Η Ελληνική ομογενειακή ομάδα St. Panteleimon του Δυτικού Λονδίνου κατέκτησε το νταμπλ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:29:00 μ.μ. |
Η Ελληνική ομογενειακή ομάδα St. Panteleimon του Δυτικού Λονδίνου κατέκτησε το νταμπλ
Τι εμπειρία και τι παιχνίδι! Περίπου 200 θορυβώδεις οπαδοί ήρθαν στο γήπεδο της Uxbridge FC, στο Δυτικό Λονδίνο, για αυτόν τον συναρπαστικό τελικό του Κυπέλλου.

Η όμορφη ατμόσφαιρα ενθάρρυνε και τις δύο ομάδες να επιτεθούν, αλλά παρά το γρήγορο παιχνίδι, κανένας τερματοφύλακας δεν δοκιμάστηκε στις πρώτες φάσεις του παιχνιδιού. Το ανώμαλο και αμμώδες γήπεδο δεν ευνοούσε μια τεχνική ομάδα, που παίζει με πολλές πάσες, όπως οι «Άγιοι». Η Cricklewood άνοιξε πρώτη το σκορ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παρόμοιο, καθώς οι «Άγιοι» δεν έβρισκαν το συνηθισμένο τους ρυθμό στις πάσες κι οι ευκαιρίες δεν έρχονταν. Μια στημένη φάση από κόρνερ, έδωσε στην Cricklewood ένα δεύτερο γκολ κι οι «Άγιοι» βρέθηκαν σε δύσκολη θέση. 
Μερικές βασικές αλλαγές, όπως ο Roberto Katsikas, άρχισαν να κάνουν τη διαφορά, καθώς ο Άγιος Παντελεήμων άρχισε να κυριαρχεί στην κατοχή και να δημιουργεί ευκαιρίες. Μια κορυφαία απόκρουση στην αριστερή πλευρά, από τον τερματοφύλακα των «Αγίων» Donald Manaj, τους κράτησε ζωντανούς στο παιχνίδι. 

Η Cricklewood είδε τον κορυφαίο επιθετικό της να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι. Αυτό άνοιξε χώρο, αλλά απέμεναν μόνο δέκα λεπτά. Ο Βραζιλιάνος μάγος, Guilherme Monti, με το ταχυδακτυλουργικό του ποδόσφαιρο, οδήγησε τους Αγίους δυνατά στην επίθεση και κέρδισε πέναλτι. Ο Noyan Tajbakhsh, ο κορυφαίος σκόρερ του Πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν, ευστόχησε, για να μειώσει τη διαφορά.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν μονότερμα κι ίσως αναπόφευκτα, μια σέντρα βρήκε τον αμυντικό Michael Frangeskou ο οποίος με μια μεγάλη κεφαλιά ισοφάρισε για τους «Άγιους». Σημαντική εξέλιξη, που έφερε το παιχνίδι στη λήξη στο 2-2. Ακολούθησε, με μεγάλη ψυχολογική ένταση, η διαδικασία των πέναλτι. 
Με την αγωνία στο κατακόρυφο, οι ήρωες της τελευταίας στιγμής ήταν οι τέσσερεις παίκτες που χτύπησαν τα πέναλτι για τον Άγιο Παντελεήμονα - Katsikas, Tajbakhsh, Monti και Javonne Molloy - και ο τερματοφύλακας Manaj, ο οποίος έπιασε δύο πέναλτι με τα πόδια του κι έλαμψε το άστρο του, με στυλ Schmeichel, ο οποίος έλεγε: "να φαίνεσαι μεγαλύτερος στο τέρμα από ό,τι είσαι". Εξαιρετικός ο Manaj κι άρα ο πιο πολύτιμος παίκτης του αγώνα.

Οι «Άγιοι» κέρδισαν το Νταμπλ, το δεύτερο στην ιστορία τους, κλείνοντας έτσι τη σεζόν πετώντας στα ουράνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που έκαναν μια τέτοια εμπειρία αξέχαστη και συγχαρητήρια στις δύο ομάδες, για το συναρπαστικό παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Τελικά, το Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε! Οι «Άγιοι» στέφθηκαν Πρωταθλητές! Το Κύπελλο τελείωσε! Οι «Άγιοι» αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι! Το σήμα της αγαπημένης Ομογενειακής μας Ομάδας συνεχίζει να εξελίσσεται. Τώρα έχει ένα επιπρόσθετο αστέρι στην κορυφή! Ευελπιστούμε και σε άλλες χαρές και επιτυχίες στο προσεχές μέλλον! 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ