ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Ναυπλίου 3 έως και 6 Ιουλίου 2019

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. |
 1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Ναυπλίου 3 έως και 6 Ιουλίου 2019
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε το 1ο Φεστιβάλ Παραμυθιού Ναυπλίου που θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 3 έως και το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 στην Παραλία του Δρεπάνου: στον Αρχαιολογικό Χώρο Ασίνης και στο Camping TRITON II .

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται για πρώτη φορά από το Θεατροδρόμιο σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπλιέων και θα διαρκέσει 4 ημέρες, ενώ θα περιλαμβάνει αφηγήσεις παραμυθιών, σεμινάριο και για την τέχνη της αφήγησης, , ομιλία για το παραμύθι, παιχνίδια και πρωινές δράσεις για παιδιά και μουσική. Πάνω από 30 αφηγητές, μουσικοί και παιδαγωγοί καλωσορίζουν στον κόσμο του παραμυθιού και δημιουργούν μια μεγάλη γιορτή.

Το Φεστιβάλ στηρίζεται στην ιδέα ενός summer camp για παραμυθάδες και φίλους του παραμυθιού, μια συνάντηση σε ένα χώρο όπου οι αφηγητές και οι φίλοι του παραμυθιού μπορούν να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να μοιραστούν γνώση, να μείνουν στο χώρο, να κάνουν το μπάνιο τους, να παίξουν και φυσικά να ακούσουν παραμύθια! 
Την οργανωτική επιτροπή αποτελούν πέντε αφηγήτριες από το Ναύπλιο, το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο, τη Νεμέα και την Αθήνα. Αρωγοί στην διοργάνωση φορείς της πόλης του Ναυπλίου και φίλοι του παραμυθιού.

***Η είσοδος στις αφηγήσεις γίνεται με βραχιολάκια συνεισφοράς: 10 €/άτομο για όλες τις ημέρες, 5€/ άτομο για κάθε μέρα, 20 € για οικογένειες για όλες τις μέρες.

Η οργανωτική επιτροπή

Σοφία Ασλανίδου

Ακριβή Καλδίρη

Πέγκυ Καραγιάννη

Μαρία Παναγουλοπούλου

Μαρία Παπανικολάου

Πληροφορίες : www.nafplionstoryfest.blogspot.com και στο

Facebook: https://www.facebook.com/nafplion.fest.3
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ