Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019

1η Επίσημη Προπόνηση Spartan Race έρχεται στη Σπάρτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:00:00 μ.μ. |
1η Επίσημη Προπόνηση Spartan Race έρχεται στη Σπάρτη
 Η Σπάρτη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον μεγαλύτερο αγώνα μετ’ εμποδίων στον κόσμο, το Spartan Race. Οι διοργανωτές, θέλοντας να δώσουν την ευκαιρία στους επίδοξους συμμετέχοντες να προπονηθούν σωστά εν όψει του μεγάλου αγώνα, διοργανώνουν την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 17.30 μία ανοιχτή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. 

Η συμμετοχή στην προπόνηση είναι Δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες ενώ όσοι λάβουν μέρος θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό t shirt Spartan καθώς και μια έκπτωση 25% για τους αγώνες sprint & super που θα γίνουν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στη Σπάρτη.

Η προπόνηση απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αθλητών, από αρχάριους μέχρι έμπειρους, και θα πραγματοποιηθεί με την καθοδήγηση των έμπειρων Spartan SGX coaches Χρήστο Βόρβη και Ιωάννη Δημόπουλο.

Το Spartan Race είναι ένας αγώνας στον οποίο μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασής του. Όπως και τα προηγούμενα 2 χρόνια θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Sprint, όπου οι συμμετέχοντες καλύπτουν απόσταση 5 χιλιομέτρων και 20 εμπόδια, αλλά και ο αγώνας Super για λίγο πιο έμπειρους με απόσταση 13 χιλιόμετρα και 25 εμπόδια.

Ο αγώνας αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Σπάρτης, καθώς φέτος τον Νοέμβριο, για τρίτη χρονιά θα περάσουν από την πόλη μερικοί από τους μεγαλύτερους αθλητές αγώνων με εμπόδια στον κόσμο ενώ οι διοργανωτές θεωρούν τον αγώνα της Σπάρτης έναν από τους πιο σημαντικούς καθώς, εκτός από τους αγώνες sprint & super που είναι για όλους, και φέτος η Σπάρτη θα φιλοξενήσει το Trifecta World Championship, από το οποίο θα ανακηρυχθούν και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Για να λάβετε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας εδώ: http://bit.ly/WoTSparta 

Σχετικά με τo Spartan

Η Spartan αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση αγώνων μετ’ εμποδίων στον κόσμο, όντας μάλιστα η πρώτη που προσφέρει χρονομέτρηση και παγκόσμια κατάταξη. Απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αθλητών, από αρχάριους έως και εκείνους που θέλουν να ανταγωνιστούν με κορυφαίους αθλητές. Παράλληλα, διαθέτοντας περισσότερους από 5.000.000 followers στα social media, δικά της προϊόντα υγείας και ευεξίας και αποτελώντας μία από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές του NBC, η Spartan κατάφερε να μετατρέψει τους αγώνες μετ’ εμποδίων σε ένα από τα ταχέως αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο. Τέλος, κάθε χρόνο η Spartan διοργανώνει το Spartan World Championship που περιλαμβάνει αγώνες τριών διαφορετικών κατηγοριών: τη “Sprint” με 6 χλμ. και 20+ εμπόδια, τη “Super” με 13 χλμ. και 25+ εμπόδια και τη “Beast” με 20 χλμ. και 30+ εμπόδια.

Website: https://www.spartanrace.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/SpartanRaceGreece/
Instagram: https://www.instagram.com/spartanracegreece/

Για περισσότερες πληροφορίες:

PRESS CONTACT

Χρήστος Πραπίδης
cp@theblendingbox.com| τηλ. 6937-306.326
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ