ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Ξεκινάει το 28ο Φεστιβάλ Ναυπλίου στις 28 Ιουνίου (πρόγραμμα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:48:00 π.μ. | |
Ξεκινάει το 28ο Φεστιβάλ Ναυπλίου στις 28 Ιουνίου (πρόγραμμα)
 Το Φεστιβάλ Ναυπλίου πιστό στο ετήσιο ραντεβού του με το κοινό του ξεκινά στις 28 Ιουνίου και υπόσχεται μια σειρά από θαυμάσιες εκδηλώσεις μέχρι τις 7 Ιουλίου.

Φτάνοντας στην 28η χρονιά του, το Φεστιβάλ Ναυπλίου, βραβευμένο από την Ένωση Μουσικών Κριτικών Ελλάδας, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για μια επίσκεψη στο μαγευτικό Ναύπλιο.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής και πιανίστας Γιάννης Βακαρέλης, σας καλοσωρίζουν στο 28ο Φεστιβάλ, παρουσιάζοντας ένα πανόραμα εκδηλώσεων στα πιο όμορφα σημεία της πόλης: στο Βουλευτικό, την πρώτη βουλή της Ελλάδας, την πλατεία Αγίου Γεωργίου μπροστά από την ομώνυμη εκκλησία, την πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα και την πλατεία Συντάγματος.

Το πρόγραμμα: 
(Λόγω των Εθνικών Εκλογών το πρόγραμμα του Φεστιβάλ είναι πιθανόν να μεταβληθεί.)

Παρασκευή 28 Ιουνίου, Πλ. Αγίου Γεωργίου 21:00
Cormac Kenevey Jazz Quartet


Πάνω από μια δεκαετία από την πρώτη εμφάνιση του Ιρλανδού τραγουδιστή Cormac Kenevey από το Δουβλίνο, και την παρουσίασή του στη διεθνή σκηνή με την παραγωγή του για το βρετανικό label Candid, ο διάσημος πια μουσικός επιστρέφει με την ανακοίνωση ενός νέου άλμπουμ με τον τίτλο Turning Skies.

Ο Kenevey αναγνώρισε μια αλλαγή στην δική του φωνητική προσέγγιση σε αυτό το νέο δίσκο: «Με πολλές χιλιάδες ώρες τραγουδιού πίσω μου αισθάνομαι ότι έχω κατακτήσει μια κάποια ωριμότητα, που πηγάζει και από την προσωπική μου ιστορία, τραγουδώντας τζαζ με μερικές από τις μεγαλύτερες μορφές του χώρου που σήμαιναν τόσα πολλά για μένα. Στο Turning Skies, μπορώ να ακούσω πολλά στιλιστικά στοιχεία και να αναγνωρίσω σε αυτά επιρροές από διάφορους ανθρώπους, κάποιες από τις οποίες ήταν εσκεμμένες και κάποιες προέκυψαν απρόσμενα. Μεταξύ άλλων, υπάρχουν στοιχεία του Al Jarreau, του Jon Hendricks και ιδιαίτερα του Mark Murphy, όλοι οι οποίοι χάθηκαν δυστυχώς τα τελευταία χρόνια.»

Σάββατο 29 Ιουνίου, Άγιος Γεώργιος 21:00
Melos Brass

Το σύνολο χάλκινων πνευστών Melos Brass δημιουργήθηκε το 1989. Τα μέλη του συνόλου είναι και μέλη της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ , ενώ, παράλληλα, σαν κουιντέτο, έχουν μια αξιόλογη παρουσία στο χώρο της μουσικής δωματίου για χάλκινα πνευστά, με συναυλίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αλλά και στην Αμερική και την Ασία. Από το 2003 – 2014 ίδρυσαν και οργάνωσαν σε ετήσια βάση την Ιόνιο Θερινή Μουσική Ακαδημία, στην Κέρκυρα, σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το Δήμο της Κέρκυρας. Σκοπός του Melos Brass είναι η προώθηση της μουσικής δωματίου για χάλκινα πνευστά μέσα από την ερμηνεία έργων από το διεθνές ρεπερτόριο, καθώς και η ενθάρρυνση Ελλήνων συνθετών στη δημιουργία έργων για χάλκινα πνευστά. Μέχρι σήμερα, αρκετοί σύγχρονοι Έλληνες συνθέτες έχουν γράψει αξιόλογα έργα ειδικά για το συγκρότημα. “Μέλος” στα Αρχαία Ελληνικά σημαίνει μελωδία.

Σπύρος Αρκουδής, τρομπέτα
Σοφία Σιωρά, τρομπέτα
Αντώνης Λαγός, κόρνο
Γιώργος Κρίμπερης, τρομπόνι
Σάκης Μυρώνης, τούμπα

Κυριακή 30 Ιουνίου, Λιμάνι 21:00
YALE Alumni Chorus – Ορχήστρα Academica Αθηνών
Jeffrey Douma, διεύθυνση


Παραδοσιακά Αμερικανικά τραγούδια

Shenandoah, διασκ. Marshall Bartholomew
I Am Loved as I Love, διασκ. Jeffrey Douma
Spirituals
Walk Together Children, διασκ. Moses Hogan
Every Time I Feel the Spirit
Marshall Bartholomew (1885 – 1978)
‘Neath the Elms (ύμνος του πανεπιστημίου Yale)
Jeffrey Douma
Raise Your Voices Her
Christopher Theofanidis (1967)
Rainbow Body
Christopher Theofanidis
The Here and Now
III. The sound of the resurrection
VI. Hear blessings dropping their blossoms around you
XII. The Urgency of Love
XIII. The Music Of Our Final Meeting
Johannes Brahms (1833 – 1897)
Academic Festival Overture
Johannes Brahms
Nänie

Δευτέρα 1 Ιουλίου, Βουλευτικό 21:00
Mícéal O’Rourke, ρεσιτάλ πιάνου


Πρόγραμμα

Α’ μέρος

Ludwig van Beethoven (1770-1827)
Σονάτα «σαν μια φαντασία» έργο 27, αρ. 2 του Σεληνόφωτος
Adagio sostenuto
Allegretto
Presto agitato

Samuel Barber (1910 – 1981)
Νυχτερινό «αφιέρωμα στον John Field» έργο 33

John Field (1782 – 1837)
Νυχτερινό σε Μι ελάσσονα

Frédéric Chopin (1810-1849)
Μπαλάντα αρ.4, έργο 52

Β’ μέρος

Modeste Mussorgsky (1839 – 1881)
Εικόνες σε μία έκθεση
Promenade
Gnomus
Promenade
The Old Castle
Promenade
Tuileries
Bydlo
Promenade
Ballet of the Chicks in their Shells
Samuel Goldenberg and Schmuyle
Promenade
The Marketplace in Limoges
Catacombae Sepulcrum Romanum
Con Mortuis in Lingua Mortua
Baba Yaga (the Cabin on Fowl’s legs)
the Great Gate of Kiev

Τρίτη 2 Ιουλίου, Βουλευτικό 21:00
Αφιέρωμα σε εξέχοντες Ελληνοκαναδούς, Καναδούς και Έλληνες συνθέτες

Μίνα Πολυχρόνου, υψίφωνος – Άρτεμις Μπόγρη, μεσόφωνος
Θοδωρής Τζοβανάκης, πιάνο

Κουαρτέτο εγχόρδων “L’ Anima”
Στέλλα Τσάνη, βιολί – Mπρουνίλντα – Ευγενία Μάλο, βιολί
Ηλίας Σδούκος, βιόλα – Λευκή Κολοβού, βιολοντσέλο

Πρόγραμμα

Α μέρος

Χάρυ Σταφυλάκης (1982)
2ο κουαρτέτο εγχόρδων

Χρίστος Παπαγεωργίου (1967)
In Memoriam

Nέστωρ Ταίηλορ (1963)
Lux Aeterna

Β Μέρος

Xρήστος Χατζής (1953)
Αwakening

Alain Lefevre (1962)
Un ange passe


Άρτεμις Μπόγρη, μεσόφωνος

Γεννήθηκε στην Αθήνα και άρχισε τις μουσικές της σπουδές πρώτα στο πιάνο. Μαθήματα κλασσικού τραγουδιού ξεκίνησε στην τάξη της Μαρίνας Κρίλοβιτς στο Ωδείο Αthenaeum, από όπου πήρε το δίπλωμα της με βαθμό Άριστα Παμψηφεί, Α Βραβείο, και χρυσό μετάλλιο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τραγουδιού της Δάφνης Ευαγγελάτου, του Κώστα Πασχάλη, της Jeannette Pilou και του Άρη Χριστοφέλλη, με τον οποίο συνεχίζει τη μελέτη ρεπερτορίου. Υπήρξε ενεργό μέλος του Όπερα στούντιο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από το 2009 έως το 2011.
Έχει συνεργαστεί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, την Ορχήστρα των Χρωμάτων, την Ορχήστρα της Ε.Ρ.Τ, το Ergon Ensemble, το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής και με την Καμεράτα-Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής . Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται στενά με το συνθέτη Γιώργο Κουρουπό, δίνοντας συναυλίες μαζί του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ έχει τραγουδήσει σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση τα έργα «Η σκηνή των θαυμάτων» και το λυρικό λειτουργικό δράμα « Φωνή Δρυός».

Έχει συμμετάσχει επανειλημμένα σε παραγωγές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Εμφανίστηκε στους ρόλους του Συνθέτη ( Αριάδνη στη Νάξο), της Ροζίνα (Ο κουρέας της Σεβίλλης), της Αντζελίνα (Σταχτοπούτα), της Ντοραμπέλλα ( Έτσι κάνουν όλες), του Κερουμπίνο (Οι γαμοι του Φίγκαρο), του Στέφανο ( Ρωμαίος και Ιουλιέτα), της Μερσέντες (Κάρμεν), ενώ έχει εμφανιστεί και στο ρόλο της Εύθυμης Χήρας σε παραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Συμμετείχε στην πρώτη παγκόσμια αναβίωση της όπερας του C.W. Gluck “Il trionfo di Clelia”( Royal Opera
House-Linbury Studio) καθώς και στο αφιέρωμα για τα 80χρονα του πρωτοποριακού Βρετανού συνθέτη Peter Maxwell Davies ( Icones- Miss Donnithorne’s maggot). Το καλοκαίρι του 2017 εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Αθηνών στο κύκλο “ Madness” μαζί με το Ergon Ensemble, τραγουδώντας το έργο του Thomas Larcher “My illness is the medicine I need”.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.


Μίνα Πολυχρόνου, υψίφωνος

Yψίφωνος. Κάτοχος διπλώματος μονωδίας από το Ωδείο Αθηνών με άριστα και τιμητική διάκριση, FLCM (Fellow του London College of Music), ανώτερων θεωρητικών ( Ωδικής, Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας). Με υποτροφία του Ιδρύματος «Αλ. Ωνάσης» συνέχισε τις σπουδές της στο Μιλάνο (Καστελλάνι, Τσόνι) και στη Βιέννη (Γιούρινατς, Κοτρουμπάς). Πρωταγωνίστησε σε πολυάριθμες παραγωγές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σε ρόλους όπως: La Serva Padrona (Serpina), Alcina (Umberto), Le Nozze di Figaro (Barbarina, Susanna), Entfürung aus dem Serail (Blondchen), Don Giovanni (Zerlina), Zauberflöte (Pamina, 1st Lady), La finda giardiniera (Arminda), La vie Parisienne (Gabrielle), IlBarbiere di Siviglia (Rosina), La Boheme (Musetta), Gianni Schicchi (Nella), Ariadne auf Naxos (Najade), Traviata(Violetta), Carmen (Michaela), Werther (Sophie), The cunning little vixen ( The vixen), Stravinsky ( Les noces), κ.λπ.

Άλλες συμμετοχές σε όπερες σύγχρονων συνθετών: Τα ξωτικά νερά του Μ. Καλομοίρη, Οι Δραπέτες της σκακιέρας του Γ. Κουρουπού, Μανουέλ Σαλίνας του Π. Κούκου, Καρυωτάκης του Μ. Θεοδωράκη, Η μάσκα του κόκκινου του Δ. Μαραγκόπουλου, οι Δαιμονισμένοι του Χ. Βρόντου, Μαραθών-Σαλαμίς του Π. Καρέρ κ.ά. Στις εμφανίσεις της συμπεριλαμβάνονται πολλά ατομικά ρεσιτάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γκαλά όπερας-οπερέτας, ορατόρια, κ.λ.π.

Έχει συμπράξει ως σολίστ με όλες τις σημαντικές ορχήστρες της Ελλάδας, την συμφωνική της Σόφιας, Mozarteum, I Solisti Veneti, Composers Ensemble, στο Μ.M.A και Μ.Μ.Θ., Εθνική Λυρική Σκηνή, Όπερα Θεσσαλονίκης, Semperoper στη Δρέσδη, Royal Festival Hall στο Λονδίνο, Conservatorio Verdi στο Μιλάνο, Μεγάλη Αίθουσα Φιλαρμονικής της Οδησσού, Μuseo Revoltella στην Τεργέστη, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Αρχαίο Στάδιο Δελφών και Επιδαύρου, Ηρώδειο.

Έχει διδάξει μονωδία επί σειρά ετών στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών και στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει στο Εθνικό Ωδείο.

Θοδωρής Τζοβανάκης, πιάνο

Ο Θοδωρής Τζοβανάκης σπούδασε πιάνο στην Ελλάδα με τη Δόμνα Ευνουχίδου κι έπειτα, με υποτροφία του Ι.Κ.Υ, του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Yamaha και του Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης, συνέχισε τις σπουδές του στη Γερμανία, τη Σκωτία και την Ολλανδία κοντά στη Roswitha Gediga και τον Geoffrey Douglas Madge. Έχει βραβευτεί σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς πιάνου. Ως σολίστας έχει συμπράξει με ορχήστρες από την Ελλάδα, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστρία, την Ολλανδία, το Ισραήλ και την Ουκρανία.

Έχει πραγματοποιήσει ρεσιτάλ πιάνου σε Αθήνα, Λευκωσία, Βιέννη, Γενεύη, Βόννη, Τεργέστη, Γάνδη, Εδιμβούργο, Κολωνία, Λονδίνο, Μιλάνο, Σεντ Άντριους, Τρίπολη Λιβύης, Γλασκόβη, Νέα Υόρκη, Τελ Αβίβ, Ουτρέχτη, Χάγη, Ρότερνταμ, Άμστερνταμ, Κάιρο, Βελιγράδι, Τουλούζη και αλλού. Σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση έχει ερμηνεύσει και έχει ηχογραφήσει έργα για σόλο πιάνο και έργα για φωνή και πιάνο των Δ. Μητρόπουλου και Α. Ριάδη. Ηχογραφήσεις του έχουν παρουσιαστεί στην κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση της Ελλάδας, της Ολλανδίας, της Μολδαβίας, του Ισραήλ, της Σερβίας και της Τσεχίας. Είναι καθηγητής πιάνου στο Ωδείο Αθηνών.

L’ Anima – κουαρτέτο εγχόρδων

Στέλλα Τσάνη (βιολί), Μπρουνίλντα – Ευγενία Μάλο (βιολί), Ηλίας Σδούκος (βιόλα), Λευκή Κολοβού (βιολοντσέλλο)

Το L’ Anima σχηματίστηκε το 1996, στο πλαίσιο τής τάξεως Μουσικής Δωματίου του καθηγητή Τάτση Αποστολίδη στο Ωδείο Αθηνών και σήμερα είναι το παλαιότερο εν ενεργεία κουαρτέτο εγχόρδων της Ελλάδας.
Η Στέλλα Τσάνη, βραβευμένη μουσικός, έχει στο ενεργητικό της 8 δισκογραφικές δουλειές και περισσότερες από 50 δισκογραφικές συμμετοχές, καθώς και πολλές εμφανίσεις ως σολίστ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Μπρουνίλντα – Ευγενία Μάλο, πτυχιούχος τού Τμήματος Μουσικών Σπουδών Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι μόνιμο μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων σε θέση Κορυφαίας στα Α΄ βιολιά. Ο Ηλίας Σδούκος, διαπρεπής σολίστ και καθηγητής της βιόλας, κατέχει τη θέση του Α΄ κορυφαίου στην ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η Λευκή Κολοβού χαρακτηρίζεται για την έντονη δραστηριότητά της στο χώρο της μουσικής δωματίου και έχει συνεργαστεί με τις περισσότερες ελληνικές ορχήστρες.
Το L’ Anima έχει εμφανιστεί στους σημαντικότερους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας, έλαβε μέρος σε αρκετές μεταδόσεις της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, καθώς και σε εκδηλώσεις του Γ΄ Προγράμματος της ΕΡΤ. Συνεργάστηκε με το Υπουργείο Πολιτισμού, καθώς και με την εταιρεία ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. δίνοντας σειρά συναυλιών σε σταθμούς μετρό της Αθήνας.
Έχει εμφανιστεί στο Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου με πρόσκληση της Προεδρίας της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης. Επίσης, το ίδιο σχήμα εμφανίστηκε τον Απρίλιο του 2003 στη Στοά του Αττάλου κατά την Τελετή Διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώπιον των ηγετών και αντιπροσωπειών των χωρών μελών, προσκεκλημένο του Υπ. Εξωτερικών και της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σε σεμινάρια και μουσικά εργαστήρια συνεργάζεται με σημαντικούς φορείς, όπως η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών, το Μουσικό Κολλέγιο Μπέρκλη (Berklee College of Music – Boston, U.S.A.), το Ιόνιο Πανεπιστήμιο κ.ά..
Toν Σεπτέμβριο του 2011 κυκλοφόρησε από τη Subways Music ο δίσκος “Music for strings”, στον οποίο το κουαρτέτο L’ Anima ερμηνεύει έργα του διακεκριμένου συνθέτη Σάββα Ζάννα.
Τον Σεπτέμβριο του 2014 εκδόθηκε, πάλι από την Subways Music, ο διπλός δίσκος “The String Quartets”, στον οποίο το κουαρτέτο L’ Anima ερμηνεύει το σύνολο των έξι – μέχρι εκείνη τη στιγμή συντεθέντων – κουαρτέτων εγχόρδων του πλέον διακεκριμένου διεθνώς Έλληνα συνθέτη λόγιας μουσικής, του Ακαδημαϊκού και Προέδρου της Ενώσεως Ελλήνων Μουσουργών, Θόδωρου Αντωνίου.
Το L’ Anima, στο 2016, βραβεύτηκε για τη δισκογραφία του από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών σε σχετική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τετάρτη 3 Ιουλίου, Πλατεία Αγ. Σπυρίδωνα 21:00
Harald Ossberger – Χρήστος Μαράντος, πιάνο 4 χέρια


Πρόγραμμα

Α’ μέρος

Robert Schumann (1810 – 1856)
Bilder aus Osten, έργο 66
Lebhaft
Nicht schnell und sehr gesangvoll zu spielen
Im Volkston
Nicht schnell
Lebhaft
Reuig, andächtig

Dimitris Mousouras (1983)
H – Y – D – R – A
2019, αφιερωμένο στο ντουέτο

Claude Debussy (1862 – 1918)
Πρελούδιο στο απόγευμα ενός φαύνου
Μετ. M.Ravel

Διάλειμμα

Β’ μέρος

Igor Strawinsky (1882 – 1971)
Petruschka
Μετ. του συνθέτη 1948
Fete populaire de la semaine grasse
Chez Pétrouchka
Chez le maure
Fete populaire de semaine grasse

Πέμπτη 4 Ιουλίου, πλατεία Αγ. Σπυρίδωνα 21:00
Eva Krestová, βιολί – Aneta Šudáková, βιολί , Veronika Bohmova, πιάνο


Πρόγραμμα

Α Μέρος

Joseph Haydn (1732 – 1809)
Τρίο σε Σολ μείζονα Hob. XV:25 / 205b

Joaquín Turina (1882 – 1949)
Circulo για τρίο με πιάνο έργο 91

Roman Haas (1980-)
Σουίτα Multikulturní

Διάλειμμα

Β Μέρος

Paul Schoenfield (1947-)
Café music

Παρασκευή 5 Ιουλίου, Βουλευτικό 21:00
Bjarke Mogensen, ακορντεόν

Πρόγραμμα

Anders Koppel (1947-)
Κατέντσα από το κοντσέρτο αρ.2
Διασκ. B. Mogensen

Domenico Scarlatti (1685-1757)
Σονάτα K. 69
Σονάτα K.141
Σονάτα K.384
Σονάτα K.551

Poul Ruders (1949-)
Dream Catcher from “Serenade on The Shores of the Cosmic Ocean”
Wolf Moon from Sound & Simplicity
Διασκ. B. Mogensen

Martin Lohse (1971-)
Menuetto

Pyotr Ilyich Tchaikovsky (1840-1893)
Nocturne opus 6
Danse Russe from Swan Lake
Διασκ. B. Mogensen

Bjarke Mogensen
Fantasy on a Folk Song from Bornholm

Astor Piazzolla (1921-1992)
Adios Nonino
Διασκ. B. Mogensen

Σάββατο 6 Ιουλίου, Πλατεία Συντάγματος 21:00
Η μπάντα του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού


Πρόγραμμα

Georges Bizet (1838 – 1875)
Carmen
Εισαγωγή, ενοργ. V. Louis Oertel, Toreador
Σημαιοφόρος Θοδωρής Μπιράκος, βαρύτονος

Giacomo Puccini (1858 – 1924)
Turandot: Nessun Dorma. ενοργ. R.Van Beringer
Σημαιοφόρος Θοδωρής Μπιράκος, βαρύτονος – Ναύτης Αντρέας Καραούλης, τενόρος

Madama Butterfly: Un bel di vedremo, ενοργάνωση Alamino Giampieri
Μαρία Μαυρομμάτη, υψίφωνος

Giuseppe VERDI (1813 – 1901)
Rigoletto: La donna e mobile, ενοργ. A. Gianpier
Ναύτης Αντρέας Καραούλης, τενόρος

La Traviata: Libiamo, ενοργάνωση Dan Godfrey

Leonard Bernstein (1918 – 1990)
West Side Story: I feel pretty – ενοργ. Σ. Προσωπάρης

Luigi Denza (1846 – 1922)
Funiculi funicula, ενοργ.

Johann Brahms (1833 – 1897)
Ουγγρικός χορός αρ. 5, μετ. Γ. Τσιλιμπάρης

Frederick Loewe (1901 – 1988)
Ωραία μου κυρία: μπορούσα να χόρευα όλη νύχτα, ενοργ. Σ. Προσωπάρης

John Kander (1927)
Cabaret, ενοργ. Σ. Προσωπάρης | instr. S. Prosoparis

Gustav Peter (1833 – 1919)
Souvenir de Cirque Renz, για ξυλόφωνο και μπάντα, ενοργ. R. Woodfrield
Σημαιοφόρος Ισίδωρος Θύμης, ξυλόφωνο

Lev Knipper (1898-1974)
Cossack patrol

Jaromir Vejvoda (1902 – 1988)
Beer barrel polka, ενοργ. Paul Yoder

Μίμης Πλέσσας (1924)
Ένας ουρανός μ’ αστέρια, ενοργ. Γ. Τσιλιμπάρης

Γιώργος Μουζάκης (1922-2005)
Σ’ αγαπώ σ’ όλες τις γλώσσες | I love you in every language
ενοργ. Γ. Μουζάκης G. Mouzakis

Μάνος Χατζιδάκις (1925-1994)
Έχω ένα μυστικό, ενοργ. Α. Κάτσιος A. Katsios

Γιώργος Μουζάκης
Θέλω να χορεύω σάμπα, ενοργ. Γ. Μουζάκης

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας (1956) –
Διονύσης Σαββόπουλος (1944)
Έλα ψυχούλα μου, Και τι ζητάω

Διονύσης Σαββόπουλος
Τι έπαιξα στο Λαύριο, ενοργ. Α. Κάτσιος

Μάνος Χατζιδάκις
Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι
Το φεγγάρι είναι κόκκινο, ενοργ. Γ. Τσιλιμπάρης

Μίκης Θεοδωράκης (1925)
Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου
ενοργ. Γ. Τσιλιμπάρης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ