ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Ο Βασίλης Λέκκας στην έναρξη του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:38:00 π.μ. | |
Ο Βασίλης Λέκκας στην έναρξη του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα»
 Με συναυλία του Βασίλη Λέκκα και αφιέρωμα στον Τάκη Μανιάτη θα ανοίξει το Σάββατο 29 Ιουνίου το φετινό, 6ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», με διοργανωτή όπως κάθε χρόνο το Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας και συνδιοργανωτές το Δήμο Ερμιονίδας και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Τιμή εισιτηρίου 10€ στην προπώληση - 12€ στην είσοδο.

Χορηγός Εισιτηρίου: Φούρνος Καραγιάννης. Χορηγός Φιλοξενίας: Όμιλος Ξενοδοχείων AKS.

Η Προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου στα εξής σημεία: Mini Market Μ. Τσατσαρού (Ζέλμα) Κρανίδι • Φούρνος Καραγιάννης Πόρτο Χέλι • Bar Casa Dei Ερμιόνη • Καφετέρια Happy Flo Κοιλάδα • Φαρμακείο Π. Νέζε Δίδυμα.

Ώρα έναρξης 21.0

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας διοργανώνει και φέτος από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο και για 6η συνεχή χρονιά το καταξιωμένο Φεστιβάλ-θεσμό «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ», συμβάλλοντας στην πολιτιστική και τουριστική τόνωση της περιοχής, μέσα από την προσπάθεια προώθησης της καλλιέργειας και διάδοσης του θεατρικού πολιτισμού.

Η φετινή διοργάνωση είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στη μνήμη του πρώιμα εκλιπόντα μαέστρου Τάκη Μανιάτη, καθώς αποτέλεσε βασικό συνεργάτη του για πολλά έτη. Ειδικό αφιέρωμα στον Τάκη Μανιάτη θα γίνει στη συναυλία έναρξης με την παρουσία του Βασίλη Λέκκα, που στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί στην παράσταση του Θ.Ο.Ε. «Ματωμένος Γάμος».

Χώρος διεξαγωγής φεστιβάλ: Πολυχώρος ΑRTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ, περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου-Ερμιόνης.

Πληροφορίες για τις συναυλίες και τις θεατρικές παραστάσεις στο τηλέφωνο 698 698 2224
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ