ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία η 8η αθλητική γιορτή στίβου των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των 7 Δημοτικών Σχολείων Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 π.μ. | |
Με μεγάλη επιτυχία η 8η αθλητική γιορτή στίβου των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των 7 Δημοτικών Σχολείων Άργους
 Στο πλαίσιο της συνεργασίας των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Άργους και κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις μας, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία για 8η συνεχή σχολική χρονιά, η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους, στην οποία συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της Ε' και Στ' τάξης των επτά Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Άργους – Μυκηνών, καθώς επίσης και των Δημοτικών Σχολείων Ινάχου, Κεφαλαρίου,Κουτσοποδίου,Δαλαμανάρας, Κιβερίου και του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου Μαλτέζου.


Τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κλασσικό αθλητισμό και να αναδειχθεί η σημασία της ενασχόλησης με τον αθλητισμό.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μιλάμε για μια εκδήλωση – θεσμό στην πόλη του Άργους αφού φέτος οι συμμετοχές των μαθητών έφτασαν τις 300 και κάλυψαν την εκδήλωση 40 εθελοντές.
 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές γονείς και εθελοντές γυμναστές που βοήθησαν και φέτος ώστε να πραγματοποιηθεί η «αθλητική γιορτή», τους γυμναστές Καμπόσο Κων/νο, Σωτήρη Δαμάλα, Λατσώνα Ελένη, Σωτηρίου Πέγκυ, Καραμούντζο Δημήτρη, Μποζιονέλο Τρύφωνα, Αργέντου Μαρία, Γαλάνη Ιωάννη, και τον αθλητή των 400μ Αργυρόπουλο Νίκο για την άψογη συνεργασία τους με τους συλλόγους μας, τον αθλητικό σύλλογο Ιπτάμενοι Αργολίδας και την γυμνάστρια Κατερίνα Δημακοπούλου, το Κέντρο Πρόληψης «Ελπίδα ζωής», τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό παράρτημα Αργους καθώς και την πρόεδρο του κα Δήμητρα Μουρλούκου, το Νομικό Πρόσωπο κοινωνικής μέριμνας και αθλητισμού, τον πρόεδρο του νομικού προσώπου κ. Ε. Τζαβέλα καθώς και το προσωπικό του ΔΑΚ, τη σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και τον πρόεδρο κ. Αχ.Μπαντανά, το catering Σταυρόπουλος για την κάλυψη εξοπλισμού, και τέλος τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδος και τη γιατρό κα Λεζέ Ελένη,

Με τιμή

Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων
1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου ,7ου
Δημοτικών Σχολείων Άργους


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ