Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019

Akropolis Jet Raid 2019: Γέμισε ο ισθμός της Κορίνθου με Jet Ski (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:30:00 μ.μ. |
Akropolis Jet Raid 2019: Γέμισε ο ισθμός της Κορίνθου με Jet Ski (βίντεο)
Τα καλύτερα παγκοσμίως πληρώματα τζετ σκι συμμετέχουν σ’ ένα υπερθέαμα στρατηγικής, αντοχής και αναμέτρησης με την ανοιχτή θάλασσα, για πέντε ολόκληρες ημέρες αγωνιστικών διαδρομών στον Αργοσαρωνικό και Κορινθιακό, από 3 έως 8 Ιουνίου 2019.


Στις 6 Ιουνίου τα πληρώματα του Akropolis Jet Raid 2019 θα βρεθούν στο Ναύπλιο, όπου μετά από έναν κοπιαστικό αγώνα θα διανυκτερεύσουν στην Καραθώνα, με κατασκήνωση.

Στην ουσία πρόκειται για μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες και τα σκάφη. Μια περιπέτεια που δεν εξελίσσεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την ακτή όπως οι συνηθισμένοι αγώνες close course (κλειστής πίστας), καθώς πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα. Μέσα από τις κουραστικές διαδρομές, οι αναβάτες και τα πληρώματα γνωρίζουν τα μαγευτικά τοπία και τις κρυμμένες ομορφιές της χώρας μας και παίρνουν την καλύτερη γεύση από την ελληνική φιλοξενία.

Η διεθνούς εμβέλειας αθλητική αυτή διοργάνωση του Πανελλήνιου Ομίλου Jet Sport, που έχει βάση και αφετηρία την Αίγινα (Αγία Μαρίνα), τελεί και φέτος υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και υποστηρίζεται, για την ασφάλεια των πληρωμάτων, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό/Τμήμα Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών και την Ε.Μ.Υ., με επικαιροποιημένα μετεωρολογικά μοντέλα για όλο το εύρος των διαδρομών.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ