ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Γιάννης Γκιόλας: Συναντάμε τον κόσμο,συνομιλούμε, ακούμε, επικοινωνούμε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:27:00 π.μ. | | |
Γιάννης Γκιόλας: Συναντάμε τον κόσμο,συνομιλούμε, ακούμε επικοινωνούμε
 Στο Άργος, στη Δαλαμανάρα, στη Πυργέλλα, στο Κουρτάκι στα χωριά του κάμπου, στο Λάλουκα, την ‘Ηρα και τον Ίναχο, βρέθηκε, το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ που συνοδευόταν από τον υποψήφιο Βουλευτή Γιάννη Γκιόλα και τον συνυποψήφιο Γ. Γαβρήλο.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Γκιόλας, συνάντησε τον κόσμο, ενημέρωσε και εξήγησε τα πιο σημαντικά σημεία του προγράμματος και της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρθηκε στο ΤΟΕΒ και το ΓΟΕΒ , το παλαιό Νομοθετικό πλαίσιο που διέπει το καθεστώς τους και τις αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να λειτουργήσουν αποτελεσματικά.

Ακούσαμε, τους ανθρώπους κι ανοίχτηκε ζωηρός κι εποικοδομητικός διάλογος, για την απαραίτητη σταθερή και αναπτυξιακή πορεία της πατρίδας, προς όφελος του λαού, των αγροτών και της νεολαίας, μετά την έξοδο από τα Μνημόνια τον Αύγουστο του 2018.

Καυτηριάσαμε την απουσία σύγχρονου και προοδευτικού προγραμματικού λόγου από τη Ν.Δ, που σημαίνει επιστροφή στην ανασφάλεια για τους πολλούς και μεροληπτική στάση, προς όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών που στοχεύουν στα υπερκέρδη.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ