Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

Στην Ύδρα για τα «ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ» ο Φώτης Κουβέλης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:13:00 μ.μ. |
Στην  Ύδρα για τα  «ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ» ο Φώτης Κουβέλης
 Στην Ύδρα παραβρέθηκε το Σαββατοκύριακο, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στα «Μιαούλεια», εκδηλώσεις αφιερωμένες στη ναυτική πολεμική δράση του Ανδρέα Μιαούλη και των άλλων Υδραίων Ναυμάχων.


Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο Φώτης Κουβέλης εγκαινίασε το Λιμεναρχείο της Ύδρας μετά τις επισκευές, τις εργασίες συντήρησης και την αναβάθμιση των κτιριακών του εγκαταστάσεων, ενώ επισκέφτηκε την ΑΕΝ Ύδρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναμορφώθηκαν οι κανονισμοί λειτουργίας των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού. Οι νέοι κανονισμοί θα ισχύουν από το προσεχές Ακαδημαϊκό Έτος.

Στην ΑΕΝ Ύδρας φοιτούν 154 σπουδαστές, ενώ για το προσεχές Ακαδημαϊκό Έτος 2019 -2020 , προκηρύχτηκαν άλλες 27 θέσεις για Έλληνες σπουδαστές. Επίσης σε όλες τις ΑΕΝ καθιερώθηκαν τα επιδόματα σίτισης σπουδαστών.

Ο κ. Κουβέλης επισκέφτηκε και τις λιμενικές εγκαταστάσεις, για τη συντήρηση και την επισκευή των οποίων, έχει εγκριθεί χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ