ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Ευχαριστίες από το Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 π.μ. | |
Ευχαριστίες από το Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή
 Το Ίδρυμα Γεωργία Σαμαρτζή «Πολιτεία Αγάπης» έδωσε τρόφιμα στις οικογένειες ακολουθώντας το πρόγραμμά του , κάθε σαράντα ημέρες περίπου.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές που κάθε φορά ανανεώνονται προκειμένου να τακτοποιούνται τα τρόφιμα και να διανέμονται όπως πρέπει.

Ευχαριστούμε τον κ. Ντόκο Κωνσταντίνο για τα πολλά αυγά που μας πρόσφερε, τα οποία οι εθελοντές με συντονισμένες κινήσεις τα παρέδωσαν στις οικογένειες σε χρόνο και με τρόπο ικανοποιητικό ώστε να μην ξεπαγώσουν. 
Ευχαριστούμε τον κόσμο που ενισχύει τον κουμπαρά μας στον φούρνο Κατσούλης στην Χαριλάου Τρικούπη, καθώς και όλους τους ανθρώπους που μας δίνουν προκειμένου να φροντίσουμε τις οικογένειες της γειτονιάς μας με τα τόσα θέματα.

Ευχαριστούμε τις «νονές» οι οποίες έχουν αναλάβει τα παιδιά δύο οικογενειών και τους αγοράζουν ό,τι έχουν ανάγκη κατόπιν συνεννόησης.

Τα συναισθήματα που νιώθουμε όλοι εμείς οι εμπλεκόμενοι με την προετοιμασία, τακτοποίηση, διανομή τροφίμων και άλλων ειδών είναι σπουδαία και μας κινητοποιούν ολοένα και περισσότερο να συνεχίσουμε το έργο του π. Ραφαήλ.

Ειδική Γραμματεία Φιλανθρωπίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 690 856 3692
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ