ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Κατάβαση στο φαράγγι του Ίναχου από τον Ε.Ο.Σ. Τρίπολης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:33:00 μ.μ. | |
Κατάβαση στο φαράγγι του Ίναχου από τον Ε.Ο.Σ. Τρίπολης
Στα σύνορα Αργολίδας και Αρκαδίας, στο Αρτεμίσιο Όρος, βρίσκεται το εντυπωσιακό φαράγγι του Ινάχου, ένα από τα ομορφότερα φαράγγια της Πελοποννήσου.

Μόλις 20 λεπτά από την Τρίπολη, με αφετηρία έξω από τη Νεστάνη και καταλήγοντας στο Νεοχώρι, το φαράγγι του Ίναχου, με 40 συνολικά τεχνικές καταβάσεις και με δύο απανωτούς 40μετρους καταρράκτες στο τέλος του, αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τεχνικά φαράγγια για τους λάτρεις του canyoning. 
Το φαράγγι του Ίναχου έχει νερό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και το γεγονός ότι έχει ενδιάμεση διαφυγή και μπορεί αν χωριστεί σε δύο μέρη, το καθιστά ιδανικό για εκπαιδεύσεις canyoning.
Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης προσπαθεί εκπαιδεύοντας τα μέλη του στο canyoning και διοργανώνοντας εξορμήσεις canyoning, να δώσει τη δυνατότητα, σε όσους θέλουν, να γνωρίσουν την κρυμμένη μαγεία των φαραγγιών και ειδικότερα του φαραγγιού του Ίναχου, που βρίσκεται τόσο κοντά στην Τρίπολη.
Οι φωτογραφίες είναι από την κατάβαση του φαραγγιού του Ίναχου που διοργάνωσε ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης την 1η Ιουνίου 2019, με οδηγό τον έμπειρο εκπαιδευτή canyoning Λευτέρη Δημητρόπουλο και με την πολύτιμη βοήθεια του Κωνσταντίνου Κοτσώρη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ