ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

ΔΗΜ.Τ.Ο. Άργους: Αποχαιρετούμε διά παντός το καθεστώς των Τατούλη-Σιδέρη-Χειβιδόπουλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:33:00 π.μ. | |
ΔΗΜ.Τ.Ο. Άργους: Αποχαιρετούμε διά παντός το καθεστώς των Τατούλη-Σιδέρη-Χειβιδόπουλου
 Ευχαριστούμε θερμά τους πολίτες του Άργους που ψήφισαν τον Παναγιώτη Νίκα, υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στις Περιφερειακές εκλογές τις 2ας Ιουνίου 2019. Η εκλογή του σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας σελίδας στην Πελοπόννησο και στην Αργολίδα. Η νίκη του Παναγιώτη Νίκα είναι ένα ορόσημο και μία τεράστια επιτυχία της παράταξής μας αφού είχε ως αποτέλεσμα το γκρέμισμα του καθεστώτος Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.


Η Αργολίδα, στα 9 χρόνια θητείας του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και του Αντιπεριφερειάρχη Τάσου Χειβιδόπουλου, υπέστη μία οικονομική καταστροφή άνευ προηγουμένου. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο νομός μας ήταν πρώτος σε μείωση κατά κεφαλήν ΑΕΠ με -19,75%, την ώρα που άλλοι νομοί, όπως ο γειτονικός νομός Αρκαδίας παρουσίαζαν μείωση μόλις -9% στο ΑΕΠ τους. Στα 9 χρόνια της θητείας τους, ο Πέτρος Τατούλης και ο Τάσος Χειβιδόπουλος δεν έκαναν ΚΑΝΕΝΑ σημαντικό έργο υποδομής στην Αργολίδα, που να βοηθά ουσιαστικά την τοπική οικονομία. Δεν πίεσαν ποτέ την κεντρική εξουσία υπέρ των συμφερόντων του νομού μας επιδεικνύοντας μία πρωτοφανή αδιαφορία, οδηγώντας έτσι την Αργολίδα σε οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό. Μεγάλα έργα όπως αυτά του Αναβάλου πάγωσαν, ενώ πλούσια κονδύλια του νέου ΕΣΠΑ, έμειναν ανεκμετάλλευτα (με 20% περίπου απορρόφηση έως τώρα, ενώ σε 1 χρόνο λήγει το ΕΣΠΑ), παρά το γεγονός ότι ο νομός μας αλλά και οι άλλοι νομοί της Πελοποννήσου διψούσαν για ουσιαστικές επενδύσεις που θα τους οδηγούσαν σε αναστροφή της οικονομικής κρίσης και της στασιμότητας.

Το μόνο που ήξεραν πολύ καλά να κάνουν ήταν ρουσφέτια, μοιράζοντας άσκοπα το δημόσιο χρήμα προς άγραν ψήφων και δολοπλοκίες συνεργαζόμενοι με ανθρώπους, που δυστυχώς σε μερικές περιπτώσεις είχαν υψηλή κομματική θέση και ανήκαν στην παράταξή μας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, ότι στο Άργος, σε συνεργασία με τον Βασίλη Σιδέρη, τότε πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, ήταν οι κύριοι υπαίτιοι της πικρής διάσπασης της ΔΗΜ.Τ.Ο. Άργους κατά τις εσωκομματικές εκλογές, με υστερόβουλο σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου των Νεοδημοκρατών στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. Και αυτό, παρά την κεντρική επιλογή του κόμματός μας να υποστηρίξει τον Παναγιώτη Νίκα, απέναντι στο καθεστώς Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η στρατηγική τους ήταν να υποστηριχθεί από τους πολυπληθείς Νεοδημοκράτες ο Τάσος Χειβιδόπουλος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, άλλοτε συνοδοιπόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο Δήμο Άργους και ο Πέτρος Τατούλης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Για τον σκοπό αυτό προσπάθησαν με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να παραμερίσουν πολιτικά και να συκοφαντήσουν τα στελέχη εκείνα που υπηρετούσαν την επίσημη γραμμή του κόμματος, η οποία ήταν ανεπίσημη στήριξη στους Δήμους ψηφοδελτίων που ήταν ιδεολογικά κοντά στη Νέα Δημοκρατία και στην Περιφέρεια επίσημη στήριξη της παράταξης του Παναγιώτη Νίκα.

Ο Βασίλης Σιδέρης και ο Τάσος Χειβιδόπουλος είναι επίσης οι ηθικοί αυτουργοί και οι εμπνευστές της άθλιας δημοσίευσης των 13 νεοδημοκρατών που έβαλαν τον ιδρυτή της παράταξής μας Κωνσταντίνο Καραμανλή δίπλα στο σήμα της πασοκτζίδικης δημοτικής παράταξης του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Δεν κατάφεραν να παραπλανήσουν παρά ελάχιστους Νεοδημοκράτες και αυτό παρά την εκστρατεία πολιτικής λάσπης και τον οχετό των ανώνυμων προφίλ που κατέκλυσαν την πολιτική ζωή της πόλης μας.

Δεν είχαν βέβαια το κουράγιο ούτε να σκεφτούν ότι θα μπορούσαν να πάρουν τον Δήμο, απέναντι σε έναν άνθρωπο, όπως ο Δημήτρης Καμπόσος, με τεράστιο έργο και 2 επιτυχημένες θητείες. Αυτό που επέλεξαν ως στρατηγικό τους στόχο με τον βρώμικο πολιτικό πόλεμο που διεξήγαγαν, ήταν να οδηγήσουν τον Δημήτρη Καμπόσο στον δεύτερο γύρο, να τον ρίξουν έστω και στο 49,90%. Γιατί τότε θα τον είχαν εγκλωβίσει σε μία επιπλέον μάχη για μία δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, ώστε να μην μπορέσει να βοηθήσει τον Παναγιώτη Νίκα ουσιαστικά στην δεύτερη Κυριακή, όπως τελικά έπραξε απελευθερωμένος από το άγχος της δικής του εκλογής. Γι’ αυτό και ο Βασίλης Σιδέρης υποστήριξε με όλες του τις δυνάμεις το πασοκτζίδικο ψηφοδέλτιο του Τάσου Χειβιδόπουλου, για να μπορέσει ο Πέτρος Τατούλης να πάρει λίγες μονάδες παραπάνω που θα του επέτρεπαν να νικήσει αυτός στην Περιφέρεια και όχι ο Παναγιώτης Νίκας (θυμίζουμε ότι για 3-4 μονάδες κρίθηκε το τελικό αποτέλεσμα).

Ο λαός της Αργολίδας κατάλαβε το υστερόβουλο παιχνίδι των κυρίων αυτών και δεν πείστηκε από τα ψέματα και την βρωμιά των ανώνυμων προφίλ. Εξέλεξε τον Δημήτρη Καμπόσο στη θέση του Δημάρχου Άργους και ο εκλεγμένος Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τον Παναγιώτη Νίκα. Στην εκδήλωση που έγινε στο Pantazis Royal, με την παρουσία του αρχηγού μας Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν παρόντες μαζί με τον Δήμαρχο Άργους, όλοι οι πραγματικοί Νεοδημοκράτες και απόντες οι ολιγάριθμοι «Νεοδημοκράτες» που υποκρίνονται ότι είναι ακόμα στελέχη της παράταξης και που ακολούθησαν τον Βασίλη Σιδέρη στον ολισθηρό του δρόμο. Το κόμμα της ΝΔ διέγραψε τον Βασίλη Σιδέρη για την αντικομματική του συμπεριφορά και εμείς σήμερα, τον παραδίδουμε στην λήθη της συλλογικής μνήμης των Αργείων.

Χαιρόμαστε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας για την μεγαλειώδη νίκη της παράταξής μας και αποχαιρετούμε διά παντός το καθεστώς των Τατούλη-Σιδέρη-Χειβιδόπουλου. Οι λασπώδεις πολιτικές πρακτικές τους ανήκουν πια στον σκουπιδοντενεκέ της πολιτικής ιστορίας αυτού του τόπου. Μία νέα φωτεινή μέρα ξημέρωσε για όλους τους Αργείους και την Αργολίδα.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ