ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Ο Οίακας Ναυπλίου βλέπει τον «εκρηκτικό» Δημήτρη Μακρή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. | | |
Ο Οίακας Ναυπλίου βλέπει τον «εκρηκτικό» Δημήτρη Μακρή
 Ο Οίακας Ναυπλίου βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, και σίγουρα η διοίκηση θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορέσει να αφήσει το στίγμα της και σε αυτή της την προσπάθεια.

Για αυτό το λόγο ο Χάρης Κολουριώτης δείχνει να στρέφεται προς τον Δημήτρη Μακρή, ο οποίος αποτελεί τον παίκτη που έκανε το ξεπέταγμα του τα τρία τελευταία χρόνια, και από τη στιγμή που ο ΚΑΟ Κορίνθου τον απέκτησε από τον Έσπερο Πατρών. 0 26χρονος εκρηκτικός φόργουορντ αποτέλεσε με διαφορά τον καλύτερο παίκτη των Κορινθίων, και πλέον έφτασε να κάνει και ο ίδιος το παραπάνω άλμα. 

Την σεζόν που μας πέρασε ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 14,7 πόντους και 62 τρίποντα σε 30 αγωνιστικές, με τον τεχνικό της ομάδας της Αργολίδας να έχει πλήρη άποψη για τις ικανότητες του, έχοντας εικόνα του και από την περσινή σεζόν, όταν ήταν προπονητής του Ιπποκράτη Κω.

Έτσι, δεν αποκλείεται ο Μακρής να αποτελέσει την πρώτη προσθήκη του Οίακα, και τη πρώτη και ιστορική μεταγραφή του σε επίπεδο Α2.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ