ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Μυθιστόρημα: "Ταξίδι στη Σπηλιά" από τον Ναυπλιώτη Γιάννη Παπασαράντο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:07:00 μ.μ. |
Μυθιστόρημα "Ταξίδι στη Σπηλιά" από τον Ναυπλιώτη Γιάννη Παπασαράντο
Ενα απρόσμενο και ασυνήθιστο ταξίδι αναγκάζει τον Άγγελο, ένα παιδί που τελειώνει το Δημοτικό σχολείο, να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται και τον βοηθά να βελτιώσει ένα από τα βασικότερα ελαττώματά του: την αποφυγή των ευθυνών του, που τον απομονώνει από τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του.

Σε κάθε σταθμό της διαδρομής του συναντά έναν σπουδαίο Έλληνα φιλόσοφο, που με τα διδάγματά του τον βοηθά να δει τα γεγονότα της ζωής του, να αναθεωρήσει τις σχέσεις του με τους ανθρώπους και να εξετάσει την ίδια του την ύπαρξη μέσα από οπτικές γωνίες που δεν είχε φανταστεί ποτέ.
Τι κερδίζει μέσα από αυτό το ταξίδι; Έναν νέο τρόπο σκέψης που γεννιέται μέσα από την επαφή του με μια αρετή σπουδαία, μα παραμελημένη στην εποχή μας· την αυτογνωσία.

Ο Γιάννης Παπασαράντος γεννήθηκε το 1987 και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Αθήνας και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Leicester. Είναι εκπαιδευτικός κι εργάζεται στο Δημοτικό Σχολείο του Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού. Πιστεύει πως η ισορροπία του κόσμου βασίζεται στην αγνότητα της ψυχής των παιδιών και αγωνίζεται για να τους μεταδώσει την πεποίθησή του πως το καλύτερο μέλλον του κόσμου μας είναι στα χέρια τους και θα δημιουργηθεί από την πίστη τους πως μπορούν να το πετύχουν. Το μυθιστόρημα «Ταξίδι στη σπηλιά» είναι το πρώτο του συγγραφικό έργο.

Ταξίδι στη Σπηλιά (Γιάννης Παπασαράντος

Τετάρτη 12 Ιουνίου, Αθήνα
Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Γιάννης Παπασαράντος σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του εφηβικού μυθιστορήματος με τίτλο "Ταξίδι στη Σπηλιά".
Για το βιβλίο, εκτός από τον συγγραφέα θα μιλήσουν ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος (πρόεδρος ναυτιλιακής εταιρείας) και ο Γεώργιος Μάλλιος (δικηγόρος).

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ