ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Πολύ ζέστη και σήμερα στην Αργολίδα - Δείτε πόσο έφτασε η θερμοκρασία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:19:00 μ.μ. | |
Πολύ ζέστη και σήμερα στην Αργολίδα - Δείτε πόσο έφτασε η θερμοκρασία
Ζεστός και σήμερα, Κυριακή ο καιρός, με τη θερμοκρασία να φτάνει κατά τόπους τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αργολίδα η θερμοκρασία έφτασε τους 37 βαθμούς στις 2:30 το μεσημέρι σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό της Πυργέλας στο Άργος
Στην Πελοπόννησο η θερμοκρασία έφτασε σχεδόν τους 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ υψηλές θερμοκρασίες επικράτησαν επίσης σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές, ιδιαίτερα στη Δυτική Ελλάδα.

Οι σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr κατέγραψαν τις υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες της Κυριακής στα Αρφαρά Μεσσηνίας (38,9), στη Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας (38,5), στον Πύργο Ηλείας (38,2), στο Αγρίνιο (37,8) και στα Τρίκαλα (37,3).

Ο καιρός τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου

Λίγες νεφώσεις αρχικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν ενώ θα συννεφιάσει και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ