ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Γιάννης Γκιόλας: Από το Ηλιόκαστρο Ερμιονίδας στην Καρυά του Άργους σε ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Γκιόλας: Από το Ηλιόκαστρο Ερμιονίδας στην Καρυά του Άργους σε ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο
Την Κυριακή 23 /6 ο ανοικτός δημοκρατικός διάλογος του υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα, με τους κατοίκους των κοινοτήτων του Νομού, ξεκίνησε από την ανατολική άκρη του Ηλιόκαστρου Ερμιονίδας και κατέληξε στη βόρεια ορεινή ζώνη, στην Καρυά Άργους. 

Στο Ηλιόκαστρο, το πρωί της Κυριακής, ο διάλογος και στα δυο καφενεία του χωριού, ήταν ανοικτός, ζωηρός, αλλά ουσιαστικός και δημοκρατικός. Αναφέραμε από κοινού με την συνυποψήφια, Βιβή Σκούρτη, τη δύσκολη πορεία της Κυβέρνησης την τετραετία που πέρασε, θυμίζοντας όμως ποιοι προκάλεσαν την κρίση και ποιοί έβγαλαν τη χώρα από το τέλμα και την ταπείνωση. 
Αναλύσαμε το πρόγραμμα μας, που εστιάζεται στη δίκαιη και βιώσιμη σχεδιασμένη οικονομική ανάπτυξη. Αυτήν που θα ωφελήσει τα ευρύτατα λαϊκά στρώματα και όχι την πλουτοκρατία. 
Σαν παράσιτο στα μαθήματα δημοκρατίας που εμπεδώσαμε στην ανοικτή επικοινωνία μας με τον κόσμο, ασφαλώς δεν μας πτόησε η στημένη παρουσία ενός αυτοσυσταθέντος Υποψηφίου της Χρυσής Αυγής, που με περίμενε στην έξοδο του χωριού για να προκαλέσει επεισόδιο. «Είμαστε μαθημένοι και δεν μασάμε !» «Σιγά μην …φοβηθώ» 
Το απόγευμα και μέχρι το βράδυ περιοδεύσαμε με κλιμάκιο του κόμματος στην ημιορεινή ζώνη της Επαρχίας Άργους. Συνομιλήσαμε και ήρθαμε σε επαφή με τους κατοίκους της Στέρνας και της Λυρκείας και καταλήξαμε βράδυ πλέον στην ορεινή και όμορφη Καρυά και την Αγριλίτσα. Η πορεία ολοκληρώθηκε με ουσιαστική συζήτηση , ήρεμο διάλογο, και ανταλλαγή απόψεων. Τελικό συμπέρασμα: Το θολό πρόγραμμα της ΝΔ, υποκρύπτει την πολιτική και τις επιταγές του ΔΝΤ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ