Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

Λαϊκή Συσπείρωση: Το Ναύπλιο για άλλη μια φορά χωρίς νερό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:51:00 π.μ. | |
Λαϊκή Συσπείρωση: Το Ναύπλιο για άλλη μια φορά χωρίς νερό
 Το Ναύπλιο, λίγες μέρες μετά τις εκλογές του Μάη, μένει για δεύτερη φορά χωρίς νερό.  Οι επιπτώσεις στη πόλη είναι τεράστιες, οι οικογένειες για άλλη μια φορά ταλαιπωρούνται, οι επαγγελματίες έχουν σοβαρά προβλήματα εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση προειδοποίησε προεκλογικά για τα προβλήματα του νερού. Κάναμε συγκεκριμένες προτάσεις και καλέσαμε το δήμαρχο και τις άλλες παρατάξεις να πάρουν θέση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Συναντήσαμε παντελή αδιαφορία.

Στις θέσεις μας αναφέρουμε:

«Διεκδικούμε ποιοτικό, αρκετό και φθηνό νερό. Είναι απαράδεκτο το νερό να γίνεται εμπόρευμα. Πόσιμο νερό σε όλες τις βρύσες. Άμεση προστασία και έλεγχο των πηγών των Μύλων. Διασφάλιση του δικτύου διανομής από διαρροές και παροχή καλού και αρκετού νερού σε όλους τους οικισμούς του Δήμου»

Σήμερα βιώνουμε το πρόβλημα με τραγικές συνέπειες.

Η δημοτική αρχή, που φέρει όλη την ευθύνη για το πρόβλημα, έχει επαναπαυθεί στις δάφνες της εκλογικής της νίκης, αντί να επιληφθεί του προβλήματος συνολικά, το αντιμετωπίζει πυροσβεστικά με κίνδυνο κάθε τρείς και λίγο να μένουμε χωρίς νερό.

Καλούμε τους φορείς της πόλης, τα εργατικά σωματεία, τους επαγγελματικούς συλλόγους, τον εμπορικό σύλλογο, να πάρουν θέση και να διεκδικήσουμε μαζί με τους πολίτες τη λύσεις στο πρόβλημα του νερού.


Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ