Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:26:00 μ.μ. |

Η 14η Ιουνίου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ( Π.Ο.Υ.), τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο ως η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη. Την ημέρα αυτή τιμάται, διεθνώς, ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης και ο αλτρουισμός που επιδεικνύει προσφέροντας δύο πολύτιμα αγαθά χωρίς ανταμοιβή: λίγο από το χρόνο του και 400ml αίμα από τα 5 λίτρα που έχει.


Ο Σύλλογος μας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές αιμοδότες που διαθέσαν λίγο χρόνο για να δώσουν αίμα ακόμα και αυτούς που για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατό να δώσουν.

Αίμα που μπορεί να σώσει μια ζωή ενός συνανθρώπου μας. Η συμμετοχή σας μας βοηθάει και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το τόσο σημαντικό έργο μας, ένα έργο που το κάνουμε εδώ και οκτώ χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και έχοντας διαθέσει έως τώρα εκατοντάδες μονάδες αίματος σε συνανθρώπους μας με προβλήματα υγείας.


Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τις αιμοδοσίες που ακολουθούν:
Ναύπλιο, Δευτέρα 1 και Τετάρτη 3 Ιουλίου
Άργος, Δευτέρα 22 και Τετάρτη 24 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου μας και όχι μόνο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.desmoiaimatos.gr.
«Να είσαι εκεί για τον Άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή.»

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ