ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Γιάννης Γκιόλας: Κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας με περιοδεία ΣΥΡΙΖΑ στα χωριά της Μιδέας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:24:00 π.μ. | | | |
Γιάννης Γκιόλας:  Κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας με περιοδεία ΣΥΡΙΖΑ στα χωριά της Μιδέας
Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τους υποψηφίους βουλευτές Γιάννη Γκιόλα, Πάνο Νικολαράκο καθώς και στελέχη του Κόμματος, περιόδευσε το Σάββατο 29/6 στις τοπικές Κοινότητες του πρώην Δήμου Μιδέας.

Στο Ανυφί, ο Γιάννης Γκιόλας παρουσίασε τις πολιτικές θέσεις, το πρόγραμμα και διεξοδικά την πορεία της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την έξοδο από τα Μνημόνια, στην διαρκή προσπάθεια για την οικονομική ανόρθωση της χώρας, με στρατηγικό σχέδιο για την δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη. 
Πτυχές του Προγράμματος του Κόμματος και αναλυτική παρουσίαση της πορείας στον Τομέα της Υγείας έκανε ο Πάνος Νικολαράκος.

Η συζήτηση που ακολούθησε υπήρξε ζωηρή και παρ’ ότι αποσπασματική και «τηλεοπτική», έδωσε την δυνατότητα στους υποψηφίους και τα στελέχη του Κόμματος να απαντήσουν ολοκληρωμένα και τεκμηριωμένα για το έργο της Κυβέρνησης. 
Η περιοδεία συνεχίστηκε στην Πουλακίδα, όπου σε ένα μεγάλο ακροατήριο παρουσιάσθηκαν η πορεία της Κυβέρνησης και το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία.

Από τον υποψήφιο βουλευτή Γιάννη Γκιόλα, αναλύθηκε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει την δυνατότητα μιας δεύτερης τετραετίας, για να υπερασπιστεί ουσιαστικά τα δικαιώματα της κοινωνίας, μέσα από ένα πρόγραμμα ανάπτυξης με κοινωνική αλληλεγγύη, οικολογική ισορροπία και δημοκρατία, δηλαδή στην ανάπτυξη για τους πολλούς και όχι για τους λίγους. 
Η ανοικτή επικοινωνία και ο ειλικρινής διάλογος ολοκληρώθηκε στο Μάνεσι, με κατοίκους της περιοχής, όπου κατέληξε η Σαββατιάτικη περιοδεία.

Γιάννης Γκιόλας
Υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ