ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Πώς έχασε τη ζωή του ο πρώην βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανώλης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:56:00 μ.μ. |
 Πώς έχασε τη ζωή του ο πρώην βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανώλης
 Ο αιφνίδιος θάνατος του πρώην βουλευτή της ΝΔ στην Αργολίδα και συνδικαλιστή της ΓΣΕΕ, Γιάννη Μανώλη έχει σοκάρει ολόκληρη την Αργολίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής είχε πάει σήμερα το πρωί για μπάνιο με φίλους του στη θάλασσα στα Λιμενάκια Βουλιαγμένης, όταν ξαφνικά λίγο μετά το κολύμπι ένιωσε αδιαθεσία και θέλησε να φύγει με το αμάξι του.

Οι άνθρωποι που ήταν μαζί του, αναφέρουν ότι όταν τον είδαν να κατευθύνεται προς το αμάξι του, δεν περπατούσε καλά.

Λίγη ώρα αργότερα ένας περαστικός τον είδε πεσμένο μπροστά στο αυτοκίνητό του. Κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 08.30 το πρωί αλλά όταν έφτασε το ασθενοφόρο εκεί, ήταν ήδη νεκρός. 

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σημειώνεται ότι δεν έφερε τραύματα και πιθανότατα ο θάνατός του να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Γιάννη Μανώλη έχει προκαλέσει θλίψη στον πολιτικό κόσμο, ενώ η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που υπηρέτησε επί σειρά ετών, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ. «Ως βουλευτής της Παράταξής μας, γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας και ιδρυτικό μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Αγάπησε και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αργολίδα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», προσθέτει η Πειραιώς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ