ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Επιστολών συνέχεια για την αποκατάσταση του Αγίου Νικολάου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:43:00 μ.μ. | |
Επιστολών συνέχεια για την αποκατάσταση του Αγίου Νικολάου Ναυπλίου
 Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Ν. Αργολίδας Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ έχει λάβει απόφαση για την συμμετοχή της Εταιρείας στην σχετική Προγραμματική Σύμβαση που αφορά τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ναυπλίου από τις 23 Νοεμβρίου 2018. 

Με την ίδια απόφαση διατέθηκε το ποσό των 2.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για την υλοποίηση του αντικειμένου της Σύμβασης. Το ποσό αυτό, και όχι το ποσό των 2.300 € που αναφέρετε στο email σας, αναφέρεται τόσο στην απόφαση 510/2018 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων όσο και στην απόφαση 235/2019 του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Για την Αναπτυξιακή Αργολίδας
Ο Διευθυντής
Μιχάλης Νταναβάρας

------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητέ Κύριε Νταναβάρα,


Η επιστολή μας είχε δύο σκέλη.Το πρώτο για τη δέσμευση των σχετικών πιστώσεων από τους συναρμόδιους "φορείς"(σε εισαγωγικά γιατί δεν γνωρίζω τι φέρουν) και το δεύτερο για τη διαδικασία υπογραφής της προγραμματικής.

Για τη δέσμευση των σχετικών πιστώσεων, δεν μας απαντήσατε.

Εάν και εφόσον η Αναπτυξιακή είναι αρμόδια ,ως συντονιστής,για την υπογραφή της προγραμματικής και αυτή που θα αναθέσει τη μελέτη, ανεξάρτητα αν αυτή είχε δεσμεύσει τα χρήματα ΟΚ 2.000 και όχι 2΄300 Ευρώ, από τον Δεκέμβριο του 2018, ταυτόχρονα, ίσως και συμπτωματικά,με την πρώτη επιστολή μου προς την Αρχαιολογία(06/12/2018) ,θα έπρεπε να γνωρίζει σε πιο στάδιο ευρίσκεται η διαδικασία δέσμευσης των σχετικών πιστώσεων των δύο άλλων συμβαλλομένων μερών. Η δέσμευση των σχετικών πιστώσεων,είναι απαραίτητη προυπόθεση για την υπογραφή της Σύμβασης. Εμείς δεν το γνωρίζαμε και εσεις δεν το αναφέρατε.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν,αν δεν το γνωρίζετε,ότι οσονούπω εγκρίνεται από την Περιφέρεια η δέσμευση των 65.000 Ευρώ και ελπίζουμε το ίδιο να κάνει σύντομα και ο Δήμος, ώστε να προχωρήσει η ανάθεση της μελέτης.

Αν εν πάση περιπτώσει η Αναπτυξιακή είναι αναρμόδια και είναι κάποιος άλλος συντονιστής, παρακαλούμε να μας το γνωρίσετε για να απευθυνθούμε σαυτόν


Με τιμή
Χρήστος Κ. Παπαγεωργάκης ("Ανάπλι εμπρός")
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ