Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019

Αργολίδα: Ανατροπή στην υπόθεση της "Μαύρης Χήρας" της Κοιλάδας - Αυτοκτόνησε ο καπετάνιος; (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:33:00 μ.μ. |
Αργολίδα: Ανατροπή στην υπόθεση της "Μαύρης Χήρας" της Κοιλάδας - Αυτοκτόνησε ο καπετάνιος; (βίντεο)
Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του καπετάνιου της Κοιλάδας στην Αργολίδα. Οι συνήγοροι της χήρας, Αλέξης Στεφανάκης και Δημήτρης Γκαβέλας, ερευνώντας εξονυχιστικά τη δικογραφία και τα ευρήματα, καταλήγουν σε ένα διαφορετικό συμπέρασμα- σενάριο για τον θάνατο του Θανάση Λάμπρου.


Ο γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Στεφανάκης, εξήγησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ότι «η ποινική δίκη έχει τελειώσει γιατί έχουμε τις πιο αναλυτικές εξετάσεις που μπορούν να γίνουν πάνω στο όπλο, οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Οι εξετάσεις αυτές έγιναν από ειδικό πραγματογνώμονα που διόρισε, όχι εμείς, αλλά ο φίλος του θανόντος. Σύμφωνα με αυτές, αποκλείεται η Δήμητρα η Βούλγαρη να ακούμπησε το όπλο».

Το δεύτερο σημαντικό εύρημα των δικηγόρων είναι ότι κανείς από όσους έχουν δώσει δείγμα DNA, δεν ταυτοποιούνται πουθενά στο όπλο. Ο Αλέξης Στεφανάκης αποκάλυψε και το τρίτο εύρημα στην υπόθεση της Κοιλάδας. «Ο μοναδικός που ταυτοποιείται, ο οποίος έχει ακουμπήσει τη λαβή και τη σκανδάλη του όπλου είναι ο θανών».


Οι δικηγόροι Στεφανάκης και Γκαβέλας καταλήγουν λοιπόν σε ένα διαφορετικό ενδεχόμενο για την υπόθεση θανάτου του Θανάση Λάμπρου. «Συνεπώς, θα πρέπει να εξετάσουμε μαζί με όλα τα άλλα και το στοιχείο της αυτοκτονίας» υπογραμμίζει ο γνωστός δικηγόρος επισημαίνοντας ότι αυτή η εκδοχή δεν ήταν στόχευσή του.

Υπενθυμίζεται ότι η χήρα του καπετάνιου έχει καταδικαστεί πρωτόδικα.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ