ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Επιλογή νίκης για την ΝΔ η υποψηφιότητα της Σόνιας!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:12:00 μ.μ. |
Επιλογή νίκης για την ΝΔ η υποψηφιότητα της Σόνιας!
 Εδώ και αρκετό καιρό έδιναν και έπαιρναν τα σενάρια για τις υποψηφιότητες στο νομό Αργολίδας. Πολλοί διοχέτευαν εντέχνως πληροφορίες που ήθελαν την Σόνια Τάνταρου Κρίγγου να μην είναι υποψήφια με την ΝΔ στο νόμο. 

Εκείνη όμως , όποτε την ρωτούσαμε, με χαμόγελο μας απαντούσε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και σύντομα θα μάθουμε τις επιλογές του. Από σήμερα η Σόνια είναι επίσημα υποψήφια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές και θα συνεχίσει να δίνει, όπως κάνει από το 2015, την μάχη για την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εξαιρετική η επιλογή της Σόνιας με δυναμική που μπορεί να ξαναδώσει στην Αργολίδα την δεύτερη έδρα στη ΝΔ. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που επιθυμούσε ο Πρόεδρος του κόμματος για την ανανέωση που από την πρώτη στιγμή έβαλε στόχο. 

Η Σόνια είναι μητέρα και ασκεί το επάγγελμα της δικηγόρου με δικό της γραφείο στο Άργος εδώ και μια εικοσαετία. Δεν περιορίσθηκε όμως μόνο σε αυτό. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Διακυβέρνηση και τις Δημόσιες Πολιτικές ενώ είναι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Πιστοποιημένη ως Υπεύθυνη Προσωπικών Δεδομένων. Έχει ενεργό συμμετοχή σε πολλούς συλλόγους και φορείς του νομού και είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε ανθρώπους από διάφορους πολιτικούς χώρους.

 Όπως έχει πει δεν φοβάται αλλά αντίθετα πιστεύει στην αξιολόγηση και για το λόγο αυτό είχε καταθέσει αίτηση στο Μητρώο Στελεχών της ΝΔ και μάλιστα ήταν μεταξύ των στελεχών που είχαν λάβει θετική αξιολόγηση. Η Σόνια έχει αποδείξει ότι είναι αγωνίστρια για την παράταξή της και με τις γνώσεις και τον δυναμισμό που διαθέτει θα μας απασχολήσει μετά βεβαιότητας με την παρουσία και την δράση της τα επόμενα χρόνια. Ένα σύντομο βιογραφικό της είναι το εξής:

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου γεννήθηκε το 1975. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές». Είναι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και πιστοποιημένη Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ασκεί μαχόμενη δικηγορία, διατηρώντας δικό της δικηγορικό γραφείο στην πόλη του Άργους σχεδόν είκοσι χρόνια. Είναι νομική σύμβουλος σε αρκετές επιχειρήσεις και παρέχει συμβουλές σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής μας.

Έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλούς πολιτιστικούς συλλόγους της Αργολίδας και συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά, με ποικίλες παρεμβάσεις, σε διάφορους κοινωνικούς συλλόγους και φορείς. Παρέχει αφιλοκερδώς συμβουλευτικές νομικές υπηρεσίες σε συλλόγους και ιδρύματα του Νομού μας.



Υπήρξε στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής, της ΟΝΝΕΔ Αργολίδος και είναι μέλος των τομέων Οικονομίας και Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας. Πιστεύοντας στην αξιοκρατία και στο όραμα του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη συμμετείχε και αξιολογήθηκε με επιτυχία στο Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ