ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Αφιέρωμα στον τουρισμό του Ναυπλίου από την ΕΡΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. | |
Αφιέρωμα στον τουρισμό του Ναυπλίου από την ΕΡΑ
 Τα ζητήματα που αφορούν την τουριστική κίνηση-ανάπτυξη του Ναυπλίου ήταν το αντικείμενο εκπομπής της ΕΡΑ Τρίπολης που βγήκε σήμερα ( 10-11) από την Αργολική πρωτεύουσα.

Σε ζωντανή σύνδεση με τους ραδιοθαλάμους της Τρίπολης φιλοξενήσαμε ανθρώπους του τουρισμού που μίλησαν για την κίνηση ως τώρα στο Ναύπλιο και για τις προοπτικές για την καλοκαιρινή σαιζόν.

Ο εκπρόσωπος του συλλόγου ιδιοκτητών πανσιόν Κώστας Μιχόπουλος παρουσίασε ενδιαφέροντα ( και ενθαρρυντικά) στατιστικά στοιχεία για την τουριστική κίνηση στην Αργολίδα αλλά και γενικότερα στην Ελλάδα.

Η εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Ναυπλίου Κατερίνα Ψυχογιού αναφέρθηκε στην προέλευση των επισκεπτών που είναι σχεδόν από όλα τα μέρη του κόσμου , φυσικά και στους Έλληνες που επιλέγουν το Ναύπλιο για μια σύντομη απόδραση η για πολυήμερη διαμονή.

Η εντεταλμένη ,στον τομέα πολιτισμού δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη μίλησε για τις πολιτιστικές δράσεις του Ναυπλίου που ελκύουν πολύ κόσμο , όπως πχ το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ που ξεκινά στις 28 του μηνός.

Από την πλευρά του Συλλόγου επαγγελματιών Εστίασης ο κ. Περικλής Μπελίτσος έκανε λόγο για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι συνάδελφοι του που , καθημερινά πασχίζουν για το καλύτερο, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Στην κουβέντα μας ήταν και ο καθηγητής κ. Τάκης Ψύχας που απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση για τον 11ο Αρχαίο Μυκηναϊκό Δρόμο που θα γίνει , την Κυριακή από την Πύλη των Λεόντων των Μυκηνών μέχρι την Προσύμνη, ένας αγώνας για δρομείς, περιπατητές , αλλά και για ιππείς..

( Ευχαριστούμε θερμά τον κ Π. Μπελίτσο και το 3SIXTY –BAR για τη φιλοξενία της εκπομπής )

 Γιάννης Γαλανόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ