Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019

Γ. Μανιάτης: «Επιτέλους, ο ΣΥΡΙΖΑ να προστατεύσει τη ζωή των πολιτών στην Αργολίδα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 π.μ. |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή τον ξυλοδαρμό σωφρονιστικού υπαλλήλου στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου και το νέο επεισόδιο βιαιότητας στο Νοσοκομείο Άργους, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχω κάνει άπειρες παρεμβάσεις στη Βουλή προς τους Υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Υγείας, προκειμένου να προστατευθούν οι γιατροί και οι νοσηλευτές των εργαζομένων στα Νοσοκομεία Αργολίδας, μετά τις επαναλαμβανόμενες βίαιες επιθέσεις σε βάρος τους.

Προχθές, είχαμε ξυλοδαρμό σωφρονιστικού υπαλλήλου από κρατούμενο στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου. Σχετικές παρεμβάσεις στη Βουλή έχω κάνει για όλα τα φαινόμενα ανομίας κι εκφοβισμού πολιτών στη Ν. Τίρυνθα, τη Ν. Κίο και όλη την υπόλοιπη Αργολίδα, που αισθάνεται απροστάτευτη από μια κυβέρνηση που έχει καταρρακώσει σκόπιμα το γόητρο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Χθες, είχαμε ένα ακόμη επεισόδιο βιαιότητας στο Νοσοκομείο Άργους. Δυστυχώς, για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η ανομία και οι βιαιοπραγίες είναι φαινόμενα φυσιολογικά και ανεκτά γι’ αυτούς και στα Νοσοκομεία, και στα Πανεπιστήμια, και σε όλους τους δημόσιους χώρους.

Απαιτούμε τώρα, την τελευταία έστω στιγμή, να προστατεύσουν την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στα Νοσοκομεία Αργολίδας, αλλά και των κατοίκων όλης της Αργολίδας».

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ