ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Το Σωματείο Εργαζομένων καταγγέλλει την Διοίκηση της Ν.Μ. Ναυπλίου για το εφημεριακό καθεστώς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:21:00 π.μ. | |
Το Σωματείο Εργαζομένων καταγγέλλει την Διοίκηση της Ν.Μ. Ναυπλίου για το εφημεριακό καθεστώς
 Η αναστάτωση που έχει επέλθει στους εργαζόμενους της Ν.Μ. Ναυπλίου σε σχέση με την αλλαγή του εφημεριακού καθεστώτος του μηνός Ιουλίου 2019 από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, η οποία ενήργησε αυθαίρετα και χωρίς καμία συγκατάθεση - συναίνεση με το στελεχιακό δυναμικό, τόσο σε σχέση με τις εφημερίες όσο και τον προγραμματισμό των κανονικών αδειών του προσωπικού.

Το Σωματείο Εργαζομένων της Ν.Μ. Ναυπλίου αφού εξήντλησε τα περιθώρια διαλόγου με την Διοίκηση για την επαναφορά του εφημεριακού προγράμματος στην αρχική του μορφή προς εξασφάλιση της εύρυθμης και ομαλής λειτουργίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, καταγγέλλει για μια ακόμη φορά τη Διοίκηση του Γ.Ν. Αργολίδας και το Δ.Σ. αυτού, για τη συνέχιση της εν κρυπτώ λήψης αποφάσεων εις βάρος των εργαζομένων της Μονάδας μας. 

Είναι ευθύνη της Διοίκησης του Γ.Ν. Αργολίδας να προβεί στις δέουσες εξηγήσεις για την αναστάτωση που έχει προκαλέσει στους εργαζομένους και να επαναφέρει το εφημεριακό πρόγραμμα στον προηγούμενο ετήσιο σχεδιασμό.


Εκ του Σ.Ε. της Ν.Μ. Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ