ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Εθελοντικοί καθαρισμοί στο πλαίσιο της εκστρατείας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:41:00 π.μ. |
Εθελοντικοί καθαρισμοί στο πλαίσιο της εκστρατείας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο»
Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας θα συμμετάσχει για 11η συνεχόμενη χρονιά στην πανελλαδική εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών ακτών, βυθού και άλλων φυσικών περιοχών «Καθαρίστε τη Μεσόγειο», υπό τον συντονισμό του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS.


Η διάρκεια της φετινής εκστρατείας είναι από 1 Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2019 και πραγματοποιείται σε διάφορες περιοχές της χώρας με στόχο την ενημέρωση και κινητοποίηση πολιτών για τη διαφύλαξη του θαλάσσιου και παράκτιου περιβάλλοντος. Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εκστρατεία «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» επικεντρώνεται στο ζήτημα των πλαστικών μιας χρήσης αλλά και στην πρόσφατη ψήφιση της Ευρωπαϊκής οδηγίας πλαίσιο, η οποία βάζει χρονικά όρια στην απόσυρση των 10 πιο συχνών πλαστικών μιας χρήσης μέχρι το 2021 (όπως πλαστικά κουτάλια, πιρούνια, πιάτα, καλαμάκια, αναδευτήρες, μπατονέτες κτλ).

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, ο Φορέας Διαχείρισης θα προβεί σε εθελοντικούς καθαρισμούς με τη συμμετοχή του Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ανδρέα Αρκαδίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ανδρέα-Πραστού, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Ημερομηνία
Τοποθεσία
Δήμος
Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019
Λεωνίδιο Αρκαδίας,
Θέση: Πλάκα Λεωνιδίου - 09:00 π.μ.
Ν. Κυνουρίας
Κυριακή 9 Ιουνίου 2019
Άγιος Ανδρέας Αρκαδίας, Θέση: Παραλία Αγίου Ανδρέα Μύλος - 09:30 π.μ.
Β. Κυνουρίας

Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας
Πληροφορίες: Αρβανίτης Αδαμάντιος
Άστρος Αρκαδίας, 22001
Τηλ: 27550 22021, Fax: 27550 22806 



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ