ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Στα ύψη η θερμοκρασία σήμερα - Άστατος ξανά ο καιρός από τη Δευτέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:34:00 π.μ. |
Στα ύψη η θερμοκρασία σήμερα - Άστατος ξανά ο καιρός από τη Δευτέρα
 Στα ύψη σήμερα Κυριακή 23 Ιουνίου ο υδράργυρος στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας με πολύ ζεστό καιρό.

Έτσι αρκετός κόσμος έσπευσε σε παραλίες και κοντινούς προορισμούς για μια ανάσα δροσιάς.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός σήμερα θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις να αναπτύσσονται από το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι μετεωρολόγοι εκτιμούν ότι πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά, κυρίως στα κεντρικά και στα βόρεια, καθώς και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια τμήματα.

Η θερμοκρασία, σήμερα, θα σημειώσει περαιτέρω μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 38 και στη Θεσσαλία έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Αστατος, ξανά, ο καιρός από τη Δευτέρα

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από το πρωί της Δευτέρας το σκηνικό του καιρού θα αλλάξεις καθώς στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ηπειρο, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες το βόρειο Αιγαίο και την ανατολική Στερεά Ελλάδα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.


Τα φαινόμενα, όπως αναφέρει η ΕΜΥ, θα είναι ισχυρά κατά τόπους, κυρίως στη Μακεδονία, ενώ από το βράδυ της Δευτέρας θα αρχίσουν να εξασθενούν. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία στη χώρα θα σημειώσει πτώση στα βόρεια, όμως στα νότια τμήματα της χώρας ο υδράργυρος θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/kairos-gia-paralia-sta-ypsi-oi-thermokrasies
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ