ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Συγχαρητήρια από τον Τάσο Τόκα στη νέα Δημοτική αρχή του Δήμου Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:46:00 μ.μ. | |
Συγχαρητήρια από τον Τάσο Τόκα στη νέα Δημοτική αρχή του Δήμου Ερμιονίδας
Μετά τα εκλογικά αποτελέσματα του Α΄και Β΄ Γύρου των Δημοτικών Εκλογών 2019 για την ανάδειξη των νέων αιρετών εκπροσώπων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, συγχαίρουμε τον κ. Γιάννη Γεωργόπουλο για την εκλογική νίκη του συνδυασμού «Δυνατή Ερμιονίδα», καθώς και όλους τους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους και τους Συμβούλους των Κοινοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Το νέο θεσμικό πλαίσιο στην διοίκηση των τοπικών υποθέσεων, με το δεδομένο ότι κανείς δεν διαθέτει το 50% των εδρών του Δημοτικού Συμβουλίου, απαιτεί σύνθεση δυνάμεων και συνεργασία για να οδηγήσουμε τον τόπο μας εκεί που του αξίζει.

Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ με την εκλογή στο Δημοτικό Συμβούλιο ενός Δημοτικού Συμβούλου θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προάσπιση και τη διαφύλαξη των συμφερόντων του Δήμου Ερμιονίδας και των δημοτών του, στο πλαίσιο ενάσκησης των αρμοδιοτήτων και του θεσμικού μας ρόλου.

Η προσπάθεια μας για την εδραίωση νέων αντιλήψεων, συμπεριφορών και πρακτικών στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου μας, συνεχίζεται. Η ύπαρξη πολλών συμπολιτών μας με το ίδιο όραμα και τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον αυτού του τόπου και των κατοίκων του, σε όποια παράταξη και να βρίσκονται, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε κρατώντας ζωντανό το όνειρο μιας Νέας Ερμιονίδας.

Τάσος Τόκας
Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ