ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:25:00 μ.μ. |
 Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος
 Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος σας προσκαλεί στην εκδήλωση της 101ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου ΠΟΡΤΟ – ΡΙΟ, την Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ..

Οι καλεσμένοι ομιλητές κ Κωνσταντίνος Καραγκούνης, Βουλευτής Αιτ/νιας Ν. Δ. , Αν. Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Απόστολος Μακρυκώστας, Γεν. Γραμματέας Βιομηχανίας Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης , κ. Ιωάννης Γιώτης, Αντιπρόεδρος του ΔΣ ΣΕΒ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε, κ. Αλέξανδρος Δανιηλίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Άγγελος Καλογεράκος, Διευθυντής Κλάδου Τσιμέντων Ελλάδος της ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ , καθ. Κλεομένης Μπάρλος, Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΕΒΠΕ&ΔΕ.

Θα συμμετέχουν σε συζήτηση για το μέλλον της Βιομηχανίας με συντονιστή τον κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος, Αν. Γεν. Διευθυντής του ΣΕΒ. Επίσης ο κ. Νίκος Βέττας, Γεν. Διευθυντής του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και καθηγητής Οικονομικών στο Ο.Π.Α. θα παρουσιάσει την μελέτη για τις Τάσεις στην Οικονομία και την Βιομηχανία.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ