ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στον Γρηγόρη Λαμπράκη στην Κερασίτσα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:47:00 μ.μ. |
Με επιτυχία οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στον Γρηγόρη Λαμπράκη στην Κερασίτσα
Με επιτυχία, όπως κάθε χρόνο πραγματοποίησαν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 τις πολύμορφες εκδηλώσεις, μνήμης και τιμής στον Γρηγόρη Λαμπράκη για τα 56 χρόνια από τη δολοφονία του.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στην Κερασίτσα στο Μνημείο Λαμπράκη, όπου έγινε ο χαιρετισμός από μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Αρκαδίας και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από φορείς, συλλόγους 
Στη συνέχεια ακολούθησε για 3η χρονιά ο αγώνας δρόμου Ειρήνης Γρηγόρης Λαμπράκης, (Τρίπολη – Κερασίτσα – Τρίπολη) με σημείο εκκίνησης το πάρκο των Αλύγιστων (Φυλακές) και ο τερματισμό στην Πλατεία Πετρινού. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη μιας και πήραν μέρος 150 αθλητές απ’ όλη την Πελοπόννησο. 
Στο σημείο τερματισμού και χώρο των εκδηλώσεων έγινε η θερμή υποδοχή των αθλητών και η απονομή των μεταλλίων. Χαιρετισμό στους αθλητές απεύθυνε ο οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ Γρηγόρης Αναγνώστου. 
Επίσης στον χώρο των εκδηλώσεων και με πρωτοβουλία της ΕΕΔΥΕ Απκαδίας λειτούργησε έκθεση με έργα ζωγραφικής από μαθητές σχολείων όλης της Αρκαδίας Η έκθεση των μαθητών είχε σαν θέμα την αλληλεγγύη στα παιδιά και στον λαο της Παλαιστίνης. 
Συγκινητική ήταν η ενεργή παρουσία προσφύγων από τη Συρία οι οποίοι απήγγειλαν ποίημα του Γιάννη Ρίτσου και στην γλώσσα τους πέρα από την ελληνική γλώσσα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ