ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Με τον Ιρλανδό Cormac Kenevey ξεκινάει σήμερα το 28ο Φεστιβάλ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:28:00 π.μ. |
Με τον Ιρλανδό Cormac Kenevey ξεκινάει σήμερα το 28ο Φεστιβάλ Ναυπλίου
 Ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου το 28ο Φεστιβάλ Ναυπλίου με την συναυλία του Ιρλανδού τραγουδιστή Cormac Kenevey στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Πάνω από μια δεκαετία από την πρώτη εμφάνιση του Ιρλανδού τραγουδιστή Cormac Kenevey από το Δουβλίνο, και την παρουσίασή του στη διεθνή σκηνή με την παραγωγή του για το βρετανικό label Candid, ο διάσημος πια μουσικός επιστρέφει με την ανακοίνωση ενός νέου άλμπουμ με τον τίτλο Turning Skies.

Ο Kenevey αναγνώρισε μια αλλαγή στην δική του φωνητική προσέγγιση σε αυτό το νέο δίσκο: «Με πολλές χιλιάδες ώρες τραγουδιού πίσω μου αισθάνομαι ότι έχω κατακτήσει μια κάποια ωριμότητα, που πηγάζει και από την προσωπική μου ιστορία, τραγουδώντας τζαζ με μερικές από τις μεγαλύτερες μορφές του χώρου που σήμαιναν τόσα πολλά για μένα. 

Στο Turning Skies, μπορώ να ακούσω πολλά στιλιστικά στοιχεία και να αναγνωρίσω σε αυτά επιρροές από διάφορους ανθρώπους, κάποιες από τις οποίες ήταν εσκεμμένες και κάποιες προέκυψαν απρόσμενα. Μεταξύ άλλων, υπάρχουν στοιχεία του Al Jarreau, του Jon Hendricks και ιδιαίτερα του Mark Murphy, όλοι οι οποίοι χάθηκαν δυστυχώς τα τελευταία χρόνια.»

Παρασκευή 28 Ιουνίου, Πλ. Αγίου Γεωργίου 21:00
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ