ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Καραθώνα: Η πιο δημοφιλής παραλία του Ναυπλίου (βίντεο drone)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:34:00 π.μ. | |
Καραθώνα: Η πιο δημοφιλής παραλία του Ναυπλίου (βίντεο drone)
 Η πλέον δημοφιλής παραλία και σημείο αναφοράς της καλοκαιρινής ζωής του Ναυπλίου η μεγάλη παραλία της Καραθώνας.

 Η ομορφιά της μεγαλύτερης παραλίας της πόλης απλώνεται πίσω από τον Βράχο του Παλαμηδίου, σε μήκος τριών περίπου χιλιομέτρων.
Τα φοινικόδεντρα, τα αρμυρίκια, οι ευκάλυπτοι αλλά και το (νησάκι) Ποντικονήσι, που θα δεις στα δυτικά, της χαρίζουν αυτή την ιδιαιτερότητα που την χαρακτηρίζει. Το καλοκαιράκι η ήσυχη αμμουδιά της μεταμορφώνεται καθώς γεμίζει (πολλές φορές αποπνικτικά) με κόσμο που διασκεδάζει στα μπαράκια ή τσιμπάει κάτι ελαφρύ στις ταβερνούλες της.
Εδώ θα δεις και πολλές οικογένειες, όπως άλλωστε και σε όλες τις αμμουδένιες παραλίες της ευρύτερης περιοχής που διαθέτουν και ρηχά νερά. Εδώ και τα πιτσιρίκια θα παίξουν ανέμελα και οι μεγαλύτεροι θα χαζέψουμε τη θέα-το Κάστρο του Παλαμιδίου στα αριστερά (ποτέ δεν χορταίνεις να το κοιτάς) αλλά και τα παράλια της Κυνουρίας μπροστά σου.
 Στην Καραθώνα διοργανώνονται πολλά ιδιωτικά barbeque parties. Ιδανική παραλία για να περάσεις ένα καλοκαιρινό βράδυ με την παρέα σου ατενίζοντας και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα σαν αυτό που συναντήσαμε και καταγράψαμε το το drone.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ