ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Στο Ναύπλιο τα πρώτα αγωνιστικά Jet Ski που συμμετέχουν στο Akropolis Jet Raid 2019 (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:00:00 μ.μ. | |
Στο Ναύπλιο τα πρώτα αγωνιστικά Jet Ski που συμμετέχουν Akropolis Jet Raid 2019 (βίντεο)
 Στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Ιουνίου ξεκίνησαν να καταφθάνουν στο Ναύπλιο τα πρώτα αγωνιστικά Jet Ski που συμμετέχουν στον αγώνα Akropolis Jet Raid 2019 και διανύοντας την διαδρομή Αίγινα - Σπέτσες - Ναύπλιο.
Το αγώνα διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Τζετ Σπορτ και που δίνει την δυνατότητα στους λάτρεις του αθλήματος να ζήσουν από κοντά και να γνωρίσουν τα καλύτερα παγκοσμίως πληρώματα τζετ σκι, σ’ ένα υπερθέαμα στρατηγικής, αντοχής και αναμέτρησης με την ανοιχτή θάλασσα, για πέντε ολόκληρες ημέρες αγωνιστικών διαδρομών στον Αργοσαρωνικό και Κορινθιακό, από 3 έως 8 Ιουνίου 2019. 
Στην ουσία πρόκειται για μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες και τα σκάφη. Μια περιπέτεια που δεν εξελίσσεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την ακτή όπως οι συνηθισμένοι αγώνες close course (κλειστής πίστας), καθώς πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα. Μέσα από τις κουραστικές διαδρομές, οι αναβάτες και τα πληρώματα γνωρίζουν τα μαγευτικά τοπία και τις κρυμμένες ομορφιές της χώρας μας και παίρνουν την καλύτερη γεύση από την ελληνική φιλοξενία. 
Η διεθνούς εμβέλειας αθλητική αυτή διοργάνωση, που έχει βάσει και αφετηρία την Αίγινα (Αγία Μαρίνα), τελεί και φέτος υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και υποστηρίζεται, για την ασφάλεια των πληρωμάτων, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό/Τμήμα Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών και την Ε.Μ.Υ., με επικαιροποιημένα μετεωρολογικά μοντέλα για όλο το εύρος των διαδρομών. 
Η τελετή έναρξης της διοργάνωσης έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Ιουνίου στις 18.30 μμ. στην Αγία Μαρίνα, Αίγινας και οι αγώνες ξεκίνησαν την Τρίτη 4 Ιουνίου.
Σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
ΑΙΓΙΝΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ
MARATHON RACE (ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ)

09.00 πμ. Αναχώρηση συνοδών πληρωμάτων και δημοσιογράφων από Αίγινα (Αγία Μαρίνα) προς Ναύπλιο
10.00 πμ. Αγωνιστική διαδρομή ανοικτής θαλάσσης από Αίγινα (Αγία Μαρίνα) με ενδιάμεσο σημείο Σπέτσες προς Ναύπλιο
12.00 πμ. Ανεφοδιασμός στο Ναύπλιο
13.00 μμ. Συνεχόμενη διαδρομή από Ναύπλιο (σημείο ανεφοδιασμού) μέχρι τον τερματισμό στην Παραλία Καραθώνα όπου και θα διαμείνουν τα πληρώματα με κατασκήνωση (υποχρεωτική για βαθμολογία)
13.30 μμ. Γεύμα στην παραλία -Κατασκήνωση
16.00 μμ. Αγώνας πλησίον της ακτής (σιρκουϊ)
17.00 μμ. Ανεφοδιασμός σκαφών – Λήξη Αγώνα Αντοχής
18.00 μμ. Ενημέρωση πληρωμάτων
20.00 μμ. Δείπνο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ