Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019

Εντυπωσιακό το opening του φεστιβαλικού τριημέρου της Ακαδημίας Τεχνών της Μόσχας στο Πόρτο Χέλι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 π.μ. | |
Εντυπωσιακό  το opening του φεστιβαλικού τριημέρου της Ακαδημίας Τεχνών της Μόσχας στο Πόρτο Χέλι
 Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου AKS Πορτοχελίου έγινε το opening του φεστιβαλικού τριημέρου της Ακαδημίας Τεχνών της Μόσχας από την Διευθύντρια της Ακαδημίας κυρία Βικτώρια Ρίλε και τον Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ερμιονίδας κύριο Απόστολο Λαδά με την παρουσία του Δημάρχου κυρίου Δημήτρη Σφυρή ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, της Διευθύντριας του Τουριστικού γραφείου Evi tours κυρίας Εύης Ιωακειμίδου, της Διευθύντριας του Galaxy Hotel κυρίας Δόμνας Τορτοπίδου και του Διευθυντή του Ξενοδοχείου ΑΚS κυρίου Δημήτρη Κάκαρη.
Η χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου" Φάρος" Πορτοχελίου με τον μαέστρο της κύριο Αντώνη Ρεμούνδο και με την υψίφωνο Αναστασία Συμεωνίδου ερμήνευσαν έργα Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, Ξαρχάκου προς τιμήν των προσκεκλημένων Ρώσων συμμετεχόντων σε αυτήν την σημαντική για την Ερμιονίδα, διοργάνωση!
Στην έναρξη του φεστιβάλ παρουσιάστηκαν επίσημα οι διαγωνιζόμενες καλλιτεχνικές ομάδες των Ρώσων και Ελλήνων καλλιτεχνών της περιοχής μας!
Την Παρασκευή 7 Ιουνίου ξεκίνησε ο διαγωνισμός στον χορό, στο κτίριο Συγγρού στην Ερμιόνη το οποίο είχε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να έχει τις προδιαγραφές να υποδεχθεί τις διαγωνιζόμενες καλλιτεχνικές ομάδες των Ρώσων και Ελλήνων καλλιτεχνών της περιοχής μας! 
Το θέαμα που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή και θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ είναι εκπληκτικό, γεγονός που προμηνύει μια αξέχαστη βραδιά στο φαντασμαγορικό Gala, στο θέατρο Ξάλαφτο στο Κρανίδι, στο οποίο θα είμαστε όλοι παρόντες το Σάββατο στις 20.30(είσοδος ελεύθερη)!!
Σας περιμένουμε με χαρά!!
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ