ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Πανελλήνια βράβευση για τη μεσιτική εταιρεία Skouras Real Estate με έδρα το Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:27:00 μ.μ. |
Πανελλήνια βράβευση για τη μεσιτική εταιρεία Skouras Real Estate με έδρα το Ναύπλιο (βίντεο)
 Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 η εταιρεία Skouras Real Estate με έδρα το Ναύπλιο βραβεύτηκε πανελλαδικώς από την ΕΠΠΑ ( Ένωση Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδος) στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo με αφορμή την έκθεση ATHENS REAL ESTATE EXPO 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 7-9 Ιουνίου.


Η ΕΠΠΑ φέτος βράβευσε επαγγελματίες μεσίτες που διέπρεψαν σε διάφορες κατηγορίες όπως η προσέλκυση ξένων αγοραστών/επενδυτών, η συνεισφορά στη τοπική ανάπτυξη, η δημιουργία καλύτερης ομάδας, η εξυπηρέτηση VIP πελατών κ.α.

Το μεσιτικό γραφείο Skouras Real Estate παρέλαβε το πρώτο βραβείο πανελλαδικώς για την προσέλκυση ξένων επενδυτών/αγοραστών. Η εταιρεία έχει έδρα στο Ναύπλιο, στην οδό Δερβενακίων και Θεσσαλονίκης, και δραστηριοποιείται κυρίως στην Αργολίδα αναφορικά με το αστικό, επαγγελματικό ακίνητο και το εξοχικό/τουριστικό ακίνητο, στις παραθαλάσσιες περιοχές της Πελοποννήσου όπως Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία και Κορινθία.
Η Skouras Real Estate αποτελείται από μία καταρτισμένη ομάδα που περιλαμβάνει πιστοποιημένους μεσίτες, εκτιμητή/πραγματογνώμονα ακινήτων, νομικούς συμβούλους, πολιτικούς μηχανικούς, σύμβουλο τεχνολογικών εφαρμογών, επαγγελματία φωτογράφο, property manager και δύναται να παρέχει ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε πολίτες από χώρες του εξωτερικού.

Σήμερα έχοντας εδραιωθεί στο χώρο του real estate ως ένα από τα πιο δυναμικά εξελισσόμενα μεσιτικά γραφεία της Ελλάδας, εκπροσωπεί πάνω από 1.200 ακίνητα και τα τελευταία χρόνια οι μεσολαβήσεις της εταιρείας με ξένους πολίτες ξεπερνούν το 80 %.

Τέλος είναι μέλος διεθνών μεσιτικών συλλόγων και έχει δημιουργήσει δίκτυο συνεργατών σε χώρες όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Ρωσία, το Ισραήλ και ο Λίβανος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ