Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019

«Γεύσεις και όψεις 2019» στο Πορτοχέλι από το Επιμελητήριο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 μ.μ. | |
«Γεύσεις και όψεις 2019» στο Πορτοχέλι από το Επιμελητήριο Αργολίδας
Το Επιμελητήριο Αργολίδας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι για 7η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί η εκθεσιακή δραστηριότητα «Γεύσεις και Όψεις 2019» στο Λιμάνι του Πορτοχελίου, η οποία διοργανώνεται φέτος από το Επιμελητήριο Αργολίδας με την αρωγή τηςΠεριφέρειας Πελοποννήσου.

Η σημαντική αυτή διοργάνωση έχει σκοπό την προβολή της τοπικής επιχειρηματικότητας, την ανάδειξη των παραγόμενων προϊόντων και την προώθηση των σπουδαίων τουριστικών υποδομών της ευρύτερης περιοχής, με τελικό στόχο την αύξηση της εξωστρέφειας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.
Από την Τετάρτη 21 Αυγούστου έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο λιμάνι Πορτοχελίου, όπου και θα πραγματοποιηθούν σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή τους μπορούν να επικοινωνήσουν ως ακολούθως:
Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αργολίδας: κ. Κουλεντιανό Ιωάννη τηλ:2751067663 και e-mail:epanmke@gmail.com

Επιμελητήριο Αργολίδας Γραφείο Εξυπηρέτησης μελών Κρανιδίου: κα. Σκανδάλη Ιωάννατηλ:2754029413 και e-mail: ebearkranidi@gmail.com
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ