ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Η Γιώτα Νέγκα στην Ερμιονίδα το Σάββατο 27 Ιουλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:54:00 μ.μ. | |
Η Γιώτα Νέγκα στην Ερμιονίδα το Σάββατο 27 Ιουλίου
 Η συναυλία που είχε αναβληθεί πέρισυ, λόγω της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της λήξης του φετινού 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», που διοργανώνει όπως κάθε χρόνο ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας.


Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της εποχής μας, μας υπόσχεται μια εκρηκτική, δυνατή και συναισθηματική βραδυά, όπως είναι και η ίδια. Κάτω από τα αστέρια του καλοκαιρινού ουρανού, θα μοιραστεί μαζί μας την αλήθεια της και θα τραγουδήσει για όλα όσα τη συγκινούν και μας συγκινούν, οδηγώντας μας στα μοναδικά μουσικά της μονοπάτια.

Γνωστή για την αυθεντικότητά της, το λαϊκό πυρήνα του ρεπερτορίου της και με παρακαταθήκη τις μεγάλες της επιτυχίες «Το δίκιο μου», «Με τα μάτια κλειστά» και τους Ανοικτούς λογαριασμούς», η Γιώτα Νέγκα φτιάχνει ένα πρόγραμμα που τα περιλαμβάνει όλα: τα αγαπημένα της κομμάτια, τις ρίζες της, τις επιτυχίες της αλλά και τα νέα της τραγούδια «Οξυγόνο» και «Βρες μου έναν άλλον», προπομπούς του δίσκου που ετοιμάζει με το Νίκο Μωραϊτη και το Νίκο Μερτζάνο.

Μαζί της οι μουσικοί: Νίκος Κατσίκης, Βασίλης Κετεντζόγλου, Dasho Kourti, Κώστας Μυλωνάς, Αλέξανδρος Τράμπας. Ηχοληψία: Βασίλης Μιχαηλίδης. Stage Ηχοληψία: Σάκης Καρασαρίνης.

Χορηγός Εισιτηρίου: Zafiris Tours Ναύπλιο. Χορηγοί: Heli Cars Rent a Car και Εστιατόριο Ippocampus Πόρτο Χέλι. Υποστηρικτής: ΖΕΛΜΑ ΕΠΕ Μίνι Μάρκετ Μ. Τσατσαρού Κρανίδι.

Τιμή εισιτηρίου: 10€ προπώληση - 12€ στην είσοδο

Μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι η προπώληση στα 10€ σε 5 σημεία:

-Μίνι Μάρκετ Μ. ΤΣΑΤΣΑΡΟΥ (ΖΕΛΜΑ) Κρανίδι,
-DROUGAS FOOD HOUSE Πόρτο Χέλι,
-ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟΝ COFFEE DROPS Ερμιόνη,
-Καφετέρια HAPPY FLO Κοιλάδα,
-Φαρμακείο Π. ΝΕΖΕ Δίδυμα

Το 6o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ»

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας διοργανώνει και φέτος από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο 2019 και για 6η συνεχή χρονιά, το καταξιωμένο πλέον, με επαγγελματίες ηθοποιούς Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», στην έδρα του, τον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTίκι Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι Ερμιονίδας, με την καλλιτεχνική εποπτεία του εμπνευστή του, καθηγητή κ. Κώστα Γεωργουσόπουλου και με τη συμμετοχή διακεκριμένων ονομάτων του ελληνικού θεάτρου και της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Έχοντας πλέον αναγνωριστεί ως η κορυφαία πολιτιστική διοργάνωση της Ερμιονίδας, το Φεστιβάλ-θεσμός «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» συγκεντρώνει κάθε χρόνο ένα κοινό εξαιρετικά υψηλής στάθμης, συμβάλλοντας στην πολιτιστική και τουριστική τόνωση της περιοχής, μέσα από την προσπάθεια προώθησης της καλλιέργειας και διάδοσης του θεατρικού πολιτισμού.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του πρώιμα εκλιπόντα μαέστρου Τάκη Μανιάτη, καθώς αποτέλεσε βασικό συνεργάτη του για πολλά έτη, ενώ ειδικό αφιέρωμα θα γίνει στη συναυλία έναρξης με την παρουσία του Βασίλη Λέκκα, που στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί στην παράσταση του Θ.Ο.Ε. «Ματωμένος Γάμος».

Συνολικά, η δομή του φετινού, 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» έχει ως εξής:

- Προ-φεστιβαλικά, διεξαγωγή της διημερίδας «Θέατρο & Κοινωνία: Με το βλέμμαστις τοπικές κοινωνίες» σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Θέατρο και Κοινωνία» τουΤμήματος Θεατρικού Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοπονήσου, που πραγματοποιήθηκε στις 8 & 9 Ιουνίου

- Έναρξη του Φεστιβάλ στις 29 Ιουνίου με συναυλία του Βασίλη Λέκκα

- Στη διάρκεια του Ιουλίου, το κύριο, θεατρικό μέρος του Φεστιβάλ περιλαμβάνει έξι επιλεγμένες θεατρικές παραστάσεις, με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων του ελληνικού θεάτρου: Φίλιππος Σοφιανός-Πέρης Μιχαηλίδης, Γιώργος Γαλίτης-Θανάσης Κουρλαμπάς, Φωτεινή Φιλοσόφου, Μπέσυ Μάλφα, Γεωργία Ζώη, Ελένη Γερασιμίδου.

- Λήξη του Φεστιβάλ στις 27 Ιουλίου με συναυλία της Γιώτας Νέγκα (εξ αναβολής από το περσινό 5οΦεστιβάλ).

- Μετα-φεστιβαλικά, σε 4 παραστάσεις στις 10-13 Αυγούστου, παρουσίαση της ετήσιας θεατρικής παραγωγής του Θ.Ο.Ε. γύρω από το αρχαίο δράμα, με τη Μήδεια του Ευριπίδη, σε μετάφραση Κ.Χ. Μύρη, σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πασσά, κινησιολογία Μαργαρίτας Τρίκκα και μουσική Χρήστου Δρούζα.

Το έντυπο πρόγραμμα της φετινής 6ης διοργάνωσης έχει αποσταλεί ταχυδρομικά σε δύο εκδόσεις στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Ερμιονίδας, ενώ διανέμεται σε επιλεγμένα σημεία (καταστήματα, υπηρεσίες, ξενοδοχεία), καθώς επίσης μέσω των συμμετεχόντων χορηγών και στο Θέατρο ARTίκι.

Ελπίζουμε πως με το πλούσιο φετινό μας πρόγραμμα θα ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το εύρος και την ποιότητα του έργου που επιτελούμε, για την ενδυνάμωση του θεατρικού μας πολιτισμού και την πολιτιστική τόνωση του νομού Αργολίδας και της Ερμιονίδας μας, του τόπου που αγαπάμε και φροντίζουμε.

Χώρος διεξαγωγής φεστιβάλ: Πολυχώρος ΑRTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ, περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου-Ερμιόνης.

Πληροφορίες για τις συναυλίες και τις θεατρικές παραστάσεις στο τηλέφωνο 698 698 2224

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ και τους χορηγούς: Δανάη Σαλεπούλα, 6979796194, dsalepoula@gmail.com

Τιμή εισιτηρίου: για τις συναυλίες προπώληση 10€ & στην είσοδο 12€ - για τις παραστάσεις 10€ και φοιτητικό-μαθητικό 5€.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ