ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Κύμα καύσωνα με έντονη δυσφορία θα πλήξη και την Αργολίδα - Πάνω από 40 βαθμούς η θερμοκρασία (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:20:00 π.μ. | |
Κύμα καύσωνα με έντονη δυσφορία θα πλήξη και την Αργολίδα - Πάνω από 40 βαθμούς η θερμοκρασία (βίντεο)
Νέο κύμα καύσωνα είναι προ των πυλών με θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open TV Κλέαρχο Μαρουσάκη.

 Οι συγκεκριμένες θερμές αέριες μάζες έρχονται από την Αφρική αυτή τη φορά και όχι από την κεντρική Ευρώπη, όπως συνέβη στα δυο προηγούμενα κύματα καύσωνα. Στο εσωτερικό της ηπειρωτικής Ελλάδας ο υδράργυρος θα αγγίξει μέχρι και τους 42 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο. 

Πάνω από 40 βαθμούς ο υδράργυρος 

Στο εσωτερικό της Θεσσαλίας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 42 βαθμούς Κελσίου και σε Αττική και Βοιωτία τους 41. Στην νότια και ανατολική Πελοπόννησο, σε Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία, οι θερμοκρασία θα αγγίξει τους 40-41 βαθμούς. Στη Ρόδο επίσης η θερμοκρασία θα φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου. 

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, τον μετεωρολόγο του OPEN TV, η κατάσταση θα είναι πιο δύσκολη το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Αυγούστου, ακόμη και για όσους βρεθούν σε παραθαλάσσσιες περιοχές, καθώς η σχετική υγρασία θα είναι αυξημένη και το αίσθημα δυσφορίας θα είναι έντονο. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ