ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου στους 43 υποψηφίους που επιλέχθηκαν από το Μητρώο Στελεχών της Ν.Δ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:20:00 π.μ. | | | |
Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου στους 43 υποψηφίους που επιλέχθηκαν από το Μητρώο Στελεχών της Ν.Δ.
 Η Υπεύθυνη του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και στενή συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη κα Ρεβέκκα Πιτσίκα δηλώνει για τη Σόνια Τάνταρου Κρίγγου:


«Πριν από δυόμισι χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημιούργησε το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών με στόχο να δημιουργήσει γέφυρες ανάμεσα στην κοινωνία και την πολιτική. Σε αυτό το κάλεσμα ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες άξιοι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα. Πολίτες που θέλησαν να μπουν στη διαδικασία του Μητρώου Στελεχών και να διεκδικήσουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στη χώρα μας. Από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η Σόνια, που σήμερα διεκδικεί δυναμικά μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εργαζόμενη, μητέρα, ενεργή πολίτης, μια σύγχρονη γυναίκα που πραγματικά αξίζει να τιμήσουμε με τη ψήφο μας. Σόνια σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!»

Συνολικά 43 υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας προέρχονται από το Μητρώο Στελεχών της. Δηλαδή την καινοτόμο πρωτοβουλία που υλοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΝΔ, απευθύνοντας δημόσια πρόσκληση πολιτικής συμπόρευσης σε νέα πρόσωπα τα οποία θέλει ο ίδιος να «διοχετεύσει» στην πολιτική σκηνή του τόπου.

Μάλιστα η Σόνια βρίσκεται εντός ορίων και της ηλικιακής ανανέωσης. Βρίσκεται στους 139 υποψηφίους που είναι κάτω των 45 ετών ενώ η ΝΔ είναι το πρώτο κόμμα που απολύτως συνειδητά ξεπέρασε ακόμη και το υποχρεωτικό όριο ποσόστωσης των φύλων, καθώς το 43% των υποψηφίων είναι γυναίκες. Σε ορισμένες μάλιστα περιφέρειες είναι η πρώτη φορά που υπάρχει απόλυτη ισορροπία (50%-50%) στους υποψήφιους ανάμεσα στα δύο φύλα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ